Alınıkkk 77.78.79.80 MODEL CJ5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SaygınOzdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,329

SaygınOzdemir

Kamp II
Yer
İzmir
Merhablar almak üzere 77 den 80 modele kadar sadece CJ5 arıyorum.13.000 tl ye kadar.Asfalt CJ si olaacak arazi donanımının hiç bir önemi yoktur lastıgının hiç bir önemı yoktur.

Etiketler
Ynt: Alınıkkk 77.78.79.80 MODEL CJ5

Saygın kardeşim selamlar eğer düşünürsen bizde bir tane var.Araç temiz ve orjinal.Üzerindeki tüm aksesuarla,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72764.0

dilerseniz bende de 77 model kırmızı cj 5 var bana maliyeti 22.000 ama askerligim nedeni ile 15.000 e verecegim

bir arkadasımda daha var 1979 model mavi önler disk motor sanzuman defrensiyeller sıfır tek eksigi lastik... birde 10 aydır muayene yoktur muayeneden gecmeyecek bir durumu yoktur. tüpü ve çadırı işlidir... orjinal bir arac... arkadas aracın 3. sahibi... 4.2 c motor... maliyet 27.000... 12.000 e bırakacak nedeni de toyota hilux alacagı içindir...

cj5 ci' Alıntı:
biliyorum adamım senınkını uzaksın bana cokkk birde v8 motor ama JEEPini almak isterdim orjınall ve saglam saolsn
OZ_GoRe' Alıntı:
bir arkadasımda daha var 1979 model mavi önler disk motor sanzuman defrensiyeller sıfır tek eksigi lastik... birde 10 aydır muayene yoktur muayeneden gecmeyecek bir durumu yoktur. tüpü ve çadırı işlidir... orjinal bir arac... arkadas aracın 3. sahibi... 4.2 c motor... maliyet 27.000... 12.000 e bırakacak nedeni de toyota hilux alacagı içindir...
karabükde mi tlefon numarasını verırsenız sewınırım ? sahibinden.com da warsa ilan sitesini atarmsnz
yunusure' Alıntı:
Saygın kardeşim selamlar eğer düşünürsen bizde bir tane var.Araç temiz ve orjinal.Üzerindeki tüm aksesuarla,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72764.0
özelden mesaj attım size telefon numrasınızı beklıyorum birde fiyatı saoln

ben abimize biraz kırgınım aracın göğüslük motor fotolarını istedim göndermedı daha da üstelemedim

zaman yok hatta o yuzden ben yaziyorum size gece gunduz calisiyo hatta simdi aracin koltuklarini komple sokuldu kaydirma kizaklari falan yeniden yapiliyo

OZ_GoRe' Alıntı:
zaman yok hatta o yuzden ben yaziyorum size gece gunduz calisiyo hatta simdi aracin koltuklarini komple sokuldu kaydirma kizaklari falan yeniden yapiliyo

siz eklermsnz o aracı ciddi düşünuyorduk babamda baktı flan resim atmadıgı ıcın favoriden düşürüdm siz koyarsanız olur ( göğüslük,ön arka tamponlar,motor,altını cekebildiginiz kadrıylaa,bestop baglantıları flan cjde bakılabilcek yerler birde vize ve vergi nedir ? resimler gelir gelemz irtibata gecıcem saygılar

simdi arac toplanma asamasında biter bitmez koyarım fotolarını aracta eksik yok butun dugmeleri falan var ve calısır durumda motor yeni hiç bir sıkıntısı yok. arac biter bitmez resimleri paylasırım

OZ_GoRe' Alıntı:
simdi arac toplanma asamasında biter bitmez koyarım fotolarını aracta eksik yok butun dugmeleri falan var ve calısır durumda motor yeni hiç bir sıkıntısı yok. arac biter bitmez resimleri paylasırım
peki biter bitmez bekliorum sagolun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri