Almayı Düşündüğüm Defender Hakkaında Bilgi Alabilir miyim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grknsnl Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,171

grknsnl

Ana Kamp
Yer
KOCAELİ
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_arazi_canavari-17WQQaXQQ12070318WQQpXQQdisplayitem
motorda yapılanların artısı varmı yoksa motor maliyetini düşürmek için mi yapılmış?
mçelik piston mercedes hidrolik direksiyon mitsübişii fanı otobüs radyotörü yüzeysel bakıldığında çok cazip geliyor.

Etiketler
Ynt: Almayı Düşündüğüm Defender Hakkaında Bilgi Alabilir miyim?

Hihrolik direksiyon, tdi motor 91 model fena değilmiş gibi gözüküyor. Ama motor ne motoru orjinalmi acaba. Resimlerde araç dan çok yolların resmini koymuşlar okadar kardan taksilerde gidiyor neyse. İç döşemesi ne durumda oda önemli. Defender piyasası olarak makul fiyat gibi gözüküyor

orjinal fan radyotor takmaması artmı eksimi ve çelik piston.

taktıkları büyükse artı, küçükse eksi... çelik piston güç artırımı için takılıyor ama tek başına bişi ifade etmeyecektir. başka parçalara uygulanan basıncı artırabilir, bu da yeri geldiğinde negatif etki yapabilir.

LR lerde orjinalinde iki tip radratör vardır
1,küçük bir yag sogutucu önde hemen arkasında su radyatörü
2,su ve yagın ayrı kanallarda dolaştıgı kombine bir radyatör
ikinci seçenek motor saglıgı bakımından bence daha uygun
defenderde bu kadar farklı araca ait parçanın olması elde bulunan çıkma parçalarla
dagınık bir aracın ucuza ayaga kaldırılmasınıda işaret ede biliyor
mersedes hidrolik direksiyonu 70 li yıllara ait hurdaya ayrılmış bir araçtan alınmıştır ancak onlar uyuyor (arıza yaparsa ya iptal yada bula biliyorsanız yine hurda çıkması)defenderde ön takım saglamsa direksiyon agır degildir benim 14 yaşındaki çocugum hidroliksiz defenderimizi gayet rahat kullanıyor,
son söz land alacaksanız hiç oynanmamış orjinalini olmasa çok az oynanmışını
yani ruhunu kaybetmemiş bir land.

teşekkür ederim.ruhunu kaybetmemiş bir defender peşindeyim aslında bu seçenek ilk bakışta çok cazip gelmişti.

defender arazi amacı için üretilmiş tam şaseli, kemikli ve sağlam bir araçtır... şehiriçi sıkıntılı olabilir ama orası beklenti meselesidir...

şimdiden hayırlı olsun...

inş.
engellere takılmak sorun olsa off road diye bişi olmaz dı sanırım araçlara paletler takıp çamurda karda laylaylom gezerdi millet.diye düşünüyorum.

selam seciminiz konusunda insallah hayirlisi olur,aracin sahibi ile konustum ben arac ta cesitli markalarin parcalar bir araya getirilmis, bu kivrak zekanin getirisudir ve sunu da eklemek isterim yapilan lar acikca soyleniyor soylenmese anlasilmaz ve hic bir mahsuru olmaz takilanmercedes hidrolik direksiyon ve xx bilinmeyen radyotorun ve bu demek degilki aracin land rover ruhu ortadan kalakacaktur,bunu aynene bobrek nakli gibi dusunebilirsin degilmi?? ;D ;D ;D bugun nissan motoruda, ford motoruda, perkins motoruda,koyuyolar, hem ustundeki motor mitsubishi cok kalite bir markadir,, icine sindi ise siki bir pazarlik et bence, cunku o arac coook uzun zaman dir satilik bol sans:smiley::smiley:

lr motoru mu diye sormuştum evet dedi.mesaj çekmiştim telefonlşa konuşmadım tabii yanlış anlaşılmalar olabilir.üstünde ki bd30 denilen motor mu ?

ÜSTÜNDEKİ ORJİNAL MOTORU İMİŞ PİSTONLARDA DEGİŞİM YAPILMIŞ BEN ARKADAŞIN KENDİSİYLE GÖRÜŞTÜM YANI MOTOR DEĞİŞİMİ YOK İLANI OKUYUNCA İLK OLARAK PUMA MOTOR ANLAŞIYOR ÇÜNKÜ ARKADAŞ İKİMİSLİ GÜÇLÜ MOTOR DİYOR BENCE PİSTONLARI YENİLENMİŞ VE GÜÇLENDİRİLMİŞ BİR MOTOR

zinciros' Alıntı:
selam seciminiz konusunda insallah hayirlisi olur,aracin sahibi ile konustum ben arac ta cesitli markalarin parcalar bir araya getirilmis, bu kivrak zekanin getirisudir ve sunu da eklemek isterim yapilan lar acikca soyleniyor soylenmese anlasilmaz ve hic bir mahsuru olmaz takilanmercedes hidrolik direksiyon ve xx bilinmeyen radyotorun ve bu demek degilki aracin land rover ruhu ortadan kalakacaktur,bunu aynene bobrek nakli gibi dusunebilirsin degilmi?? ;D ;D ;D bugun nissan motoruda, ford motoruda, perkins motoruda,koyuyolar, hem ustundeki motor mitsubishi cok kalite bir markadir,, icine sindi ise siki bir pazarlik et bence, cunku o arac coook uzun zaman dir satilik bol sans:smiley::smiley:
madem bir aracın orjınaline sagdık kalmıyacagız aracı için titizlenen insanların aklında bir problemmi var
böbrek nakli insanları diyalizden kurtarmak ve hayatlarını idame için zorunluluktur insan saglıgı ile araç orjinalligini nasıl bagdaştırıyorsunuz budamı zeka kıvraklıgı
araç orjinalini hiçe saymanın sonunu pakistandaki araçlara bakarak somut olarak göre biliriz
standart araçlar bile tüv muayenesinde zorlanırken kıvarak zeka ürünleri ne olacak

CEM50' Alıntı:
LR lerde orjinalinde iki tip radratör vardır
1,küçük bir yag sogutucu önde hemen arkasında su radyatörü
2,su ve yagın ayrı kanallarda dolaştıgı kombine bir radyatör
ikinci seçenek motor saglıgı bakımından bence daha uygun
defenderde bu kadar farklı araca ait parçanın olması elde bulunan çıkma parçalarla
dagınık bir aracın ucuza ayaga kaldırılmasınıda işaret ede biliyor
mersedes hidrolik direksiyonu 70 li yıllara ait hurdaya ayrılmış bir araçtan alınmıştır ancak onlar uyuyor (arıza yaparsa ya iptal yada bula biliyorsanız yine hurda çıkması)defenderde ön takım saglamsa direksiyon agır degildir benim 14 yaşındaki çocugum hidroliksiz defenderimizi gayet rahat kullanıyor,
son söz land alacaksanız hiç oynanmamış orjinalini olmasa çok az oynanmışını
yani ruhunu kaybetmemiş bir land.
sizin söyleminmiz geneli kaplıyor sanırım renk,koltukları,direksiyonu vs.
orjinalinde hararet yapma gibi bir problem yok biliyorum.bu fiyatı ile riske girmeye gerek yok.

evet ben genel bir degerlendirme yaptım
ancak zinciros arkadaşımız konuyu farklı bir mecraya çekmeye çalışıyor.

selamlar ; konu hakkimdaki goruslerimmi yazarken; sunu dile getirmek istedim,egerki araca takilan hidrolik direksiyonun markasi belirtilmese sakincasi ne olabilir ? bugun eger nissan motoru takarken orjinalligini kaybetmiyosa .. mitsubishi takildiginda olusan sakincasi nedir ve yapilan zekice degisikliklerin tuv muayene istasyonunda problemi ne olabilirki? tuv sadece motor sase numarasi ve aracin trafik guvenligini tehlikeye atacak unsurlar uzerinde duruyor , ben sadece dusuncelerimi dile getiriyorum , eger pakistandan bahsedersek onlarin hayal gucunde limit yok araclarini, tovbe hasa ,tanriya cevirmeye calisiyorlar ,,, cevaplariniz beklerim ,,,saygilar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,870
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri