Alternatif Off-Road - Balaban Keşif Gezisi (22 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sduran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,548

Etiketler

çok güzelmiş resimler hakan :smiley: off road da pek bi maceralı olmuşa benziyor... Maymun'a ise hayran olmamak elde degil :D

balabanı nadir beylerle görme imkanım olmuştu, çok iddalı yerler var gerçekten,ama camel bi başka gibi.,sizin camel etabına nereden girdiğinizi tam bilmiyorum,giderseniz gelmek isteriz

Tadından yenmiyecek bir gezi olduğu belli... İzlemesi bile keyif veriyor.
Bu mevsimde maymun biraz giyinik olsaydı daha iyiymiş ;) ama bu haliyle bile çok heybetli duruyor.

oltaya takılan tavuklarda profesyonel bir abimizin imzasını görür gibi oldum.yanılıyormuyum acaba ?güzel bi gezi olmuş

Serkan, Maymunla birlikte çok iyi görüntüler vermişsin :D
ve aslında büyük bravo Hakan sana, gene sanatsal fotoğraflarınla bize de yaşadıklarınızı yaşatıyorsun yaww objektifine ve ellerine sağlık :D

aslında Hakan daha iyi resimler çekebilirdi ama Maymun'un sağ koltuğunda oturmak kolay diil bi yandan arabadan düşmemek için tutunmak gerekiyor bi yandan yukarıdan düşen çamur kütlelerinden korunmak gerekiyor bi yandan camı temizlemek gerekiyor bi yandan pilotun içeceğini tutmak ve sigarasını yakmak gerekiyor ki tüm bunların arasında Hakan ne ara fotoğraf çekti anlamadım ???

böyle şeyler yazma serkan ya... kendi kendime gülüyorum ve ofis te hiçte hoş olmayan görüntüler oluyor...zaten çamurlu araç ve elbiseler yüzünden mimliyim...

İşte tüm bu zorluklara rağmen Hakan'ın fotoğraf çekme aşkı öne çıkıyor Serkan, zorluk derecesini ne kadar arttırırsan arttır yine de süper fotoğraflar gelecektir hehehe :D :D :D

sduran' Alıntı:
aslında Hakan daha iyi resimler çekebilirdi ama Maymun'un sağ koltuğunda oturmak kolay diil bi yandan arabadan düşmemek için tutunmak gerekiyor bi yandan yukarıdan düşen çamur kütlelerinden korunmak gerekiyor bi yandan camı temizlemek gerekiyor bi yandan pilotun içeceğini tutmak ve sigarasını yakmak gerekiyor ki tüm bunların arasında Hakan ne ara fotoğraf çekti anlamadım ???

bir eksiği daha tamamlayayım gerçekten parkurun çok zorlu geçişleri vardı, hatta bir su geçişinde suyun ladanın kaputunu aştığını görünce tamam burda boğuluruz diye düşündüm :smiley:
gezenbilir üyelerinin araçları hiç vinçlenmedi etabı rahat geçti buda ayrı bir keyifti :smiley:

bir maynun su geçişinde her tarafı açık olduğundan su aldı eh artık o normal sayılır :smiley:
hakanın bütün olumsuzluklara rağmen fotoğraf çekmesi gerçekten aşkını ifade ediyor
tekrar teşekkürler hakancım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR