Alternatif Off-Road - Balaban Keşif Gezisi (22 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sduran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,545
Şimdi bu yazıyı DİKKATLE okumanızı rica ediyorum..
öncelikle ekip arkadaşlarımın yapmış olduğu bu güzel ve keyifli geziyi bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyorum..

Lakin bu güzel gezi içersindeki bir durum beni fazlası ile rahatsız etti ve kendi kendime sordum benim arkadaşım ve ailem diyerek hitap ettiğim insanlar böyle bir bencillik nasıl yapar diye..

Belki ağır oluyor bu hitap ama gerçekten bu sevdiğim insanların böyle bir şey yapmayacağına inanarak ufak bir araştırma yaptım ve gel görki Çok değer verdiğim bu insanların yapmadığınıda öğrenince durum değişti ve bir yandan mutlu olmuşken diğer yandan artık bu durumu sorguluyorum..sizlerlede paylaşıyorum

Kışa girmiş olduğumuz şu mevsimde hala o doğa harikası yeşilin kendini canlı tutmaya çalıştığı şu güzel karedeki (BAKINCA FARKEDİCEKSİNİZ) o tekerlek izleri o güzelim yeşilin üzerinde yapılan o karalarcasına ego tatminlerini yapanları sorguluyorum..

Sözüm oraya bizden bahsederken SÖZDE DOĞA SEVERLER diye söz eden bir klüp ÜYESİ nin ki( ben bu yazımda kulubü tenzih ederek)aynı kulube üye olan ekip arkadaşlarının yaptığı bu acımasızlığın hesabını kim kime nasıl verecek oturup düşünelim..

Bizler gerçek DOĞA ve off-road severleriz..bizler AĞAÇ KATİLİ asla olmayız olanları aramızda barındırmayız..

Bizler bütün yaradılışa karşı seven ve hizmet edenleriz..

Her canlı bizler için esastır..

Not:Bu arada orada yapılan o hareketlere dair sayfaya konmamış arkadaşlarımda 40 kare poz daha var..

saygılarımla..

Etiketler
Faruk selam
epeydir görüşemedik valla özlettin kendini
o gördüğün resimdeki güzelim çayır gittiğimizde pürüzsüz yeşil renkteydi
görsen sanırsın özel ekilmiş çim
belkide yeni ekilmiş ekinlerde olabilir kimbilir
ama orda olan olay bizleri (ben, Hakan, Recep abi, Ömer, Suat, Erhan,Yücel ) gerçekten üzdü ve sinirlendirdi
ben o sinirle Hakan'a "çek bunların yaptıklarını da toplantıya götürüp göstereyim ki görsünler gerçek doğa katillerini " dedim
fakat olayı büyütmemek adına bugün toplantıya gitmekten vazgeçtim
o çayıra girip kendi zevkleri için yemyeşil alanı mahveden kişilere "naaptınız ki, mahvettiniz çayırı" dediğimde (aslında daha farklı bi cümle kurdum onlara ama burda yazamayacağım ) " boşver yaa çimler tekrar çıkar nasıl olsa " cevabını aldım
bunları olayları büyütmek ve kızıştırmak için yazmıyorum
ben aslında sırf bu yüzden bahsetemiştim ama sen bunları yazınca cevap yazmak istedim sadece
kendi açımdan yapılacak tek bişey var
bu siteden veya başka yerden konu ne olursa olsun saat kaç olursa olsun beni yardıma çağıran herkesin yanına koşarım
ama bu insanları tesadüfen arabalarıyla çamura batmış görsem en ufak bi yardımım olamaz
sadece şöyle söylerim
" boşver sıkılma çıkarsınız nasıl olsa "

O resimdeki goruntu beni nasıl rahatsız etmişti buradan size bunu anlatmam nasıl zor bilemezsiniz... öyle ki diger fotoğraflarda ne vardı hatırlıyor musun diye sorsanız, benim gibi etrafa kör bakan birisi buna "eee, ııh, şeyyyy, şey vardı.... " türünde cevaplar verecekken, o çimenlerin üzerindeki lastik izleri yaklaşık 2 saat kadar gözümde takılı kaldı :( Hatta oyle ki Hakan niye bu resimleri çekmiş diye düşünmekten kendimi alamadım desem yeridir... Şimdi anlaşılıyor herşeyyy... Hakancığım, ellerine sağlık, iyi olmuş, çok beğendim o resimleriiiii...

Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir. (Balzac)

Ne söyleyeyim diye başta düşünmek, niçin söyledim diye sonunda pisman olmaktan iyidir! (Sadi)

adını bilmiyorum o yüzden VforVendetta diyeceğim ( bu arada süper film )

şundan emin olabilirsin ki en azından bizim çevremizdeki hiçbir gezenbilirli doğaya zarar vermez
ve
Balzac doğru söylemiş

sduran' Alıntı:
orda olan olay bizleri (ben, Hakan, Recep abi, Ömer, Suat, Erhan ) gerçekten üzdü ve sinirlendirdi
ben o sinirle Hakan'a "çek bunların yaptıklarını da toplantıya götürüp göstereyim ki görsünler gerçek doğa katillerini " dedim

frkbdr' Alıntı:
Bizler gerçek DOĞA ve off-road severleriz..bizler AĞAÇ KATİLİ asla olmayız olanları aramızda barındırmayız..

Bizler bütün yaradılışa karşı seven ve hizmet edenleriz..

Her canlı bizler için esastır..

Not:Bu arada orada yapılan o hareketlere dair sayfaya konmamış arkadaşlarımda 40 kare poz daha var..

Bugüne kadar bir çok gezide binlerce kare fotoğraf çektim, akan zamanı belgeledim.. Ancak ilk defa deklanşöre basarken içim sızladı, canım yandı.. O günü ve gördüklerimi asla unutmayacağım.. Unutmamak çözüm mü;
tabii ki hayır.......

Bugün sana söylediğimi yine tekrarlıyorum Serkan.
Hobiler - anlık alınan keyifler geçici olabilir. Aslolan bu süreçte kurulan dostluklardır. Küçük beyinlerimizde bu kavramı anlayabildiğimizde, çamuru birbirimize değil araçlarımıza sürmüş oluruz. Aslında dostlukları devam ettirebilmek de offroad gibi değilmidir.. Korkuyorsan "delikanlı" etabına girmeyeceksin...

Özel olduğunu bil...

sduran' Alıntı:
çok edebi konuşuyosun var ya aşık olacam birazadan ha ;D
hural' Alıntı:
Önemli olan "edebi" elden bırakmamak ;)

Smiley-IPB-182.gif
cheer.gif
Smiley-IPB-440.gif
cheer.gif
Smiley-IPB-182.gif

supersiniz daha ne diyimm
bravo.gif
buyrun çiçekleriniz...

smiley_1.gif
smiley_1.gif

eee iyi espriyi ve kıvrak zekayı kutlamak gerek :smiley: Günümüzde artık öyleee nerdeeee o eski esprilerinnn tadıı
huh.gif
yok o bayramdı ya :p :-X tamam işte ondan bayram yeri gibi olmuştur sanırsam ki

rica ederimmmm ne demekk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR