highoutput
Zirve
Ben nelerle ugrastim soguyamadim bi tikirti da seni sogutmasin
jeepxj35
jeepxj35
Ruh halim iyi değil ona yoruyorumBen nelerle ugrastim soguyamadim bi tikirti da seni sogutmasin
jeepxj35
Eyvallah sağolasın düşündüğün için çalışıyorum yarınYarin pazar git bi yerlere sevdigin biseyler yap kendine vakit ayir hatta bulundugun bolgeden uzaklas kafani dinle biraz kardesim
jeepxj35
Alttan geliyor gibi ama ayağımla hissediyorumMotor kulaklarını kontrol edin
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yavaş hızlı nasıl kalkarsam kalkayım geliyor duracağım zamanda dönerken kasıntılı bi şekilde yüksek hızlarda araba rahatken yapmıyorGaza yüklenince yapıyor mu ya da dönüşler de
En kısa zamanda bakıcam,altına yatıp arazi şanzumanı nı sallayınca ki sallanması normalmi bilmiyorum sanki biyere çarpıp aynı sesi çıkardığını duydum bakıcam hepsineMotor kulaklarından biri kopmuş olabilir. Kanala çekip alta girip bakın o arada bir arkadaşınız yandan arabayı sallasın o zaman sesin yerini anlarsınız muhtemelen kulak gibi
bu sabah baktık sağ motor kulağı kopmuş şanzuman takozu da baya eskimiş sanırım buymuş sorun 12 den vurdunuz tebriklerSol ya da sağ kulaksa çift değiştirin ilave 75 tl den kaçmayın çünkü bir süre sonra o da kırılır aynı işçilik tekrar ödersiniz
teşekkürlerGeçmiş olsun