Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 491
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,671

20 Mart Pazar Günü Nereye Gidelim

• Kullanılan toplam oy
    29
Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

kurt ve kurt' Alıntı:
çigdem hanım selamlar,,,daha önce bu ekiple beraber hiç kamp lı gezi yaptınızmı?

SELAM beni kampsız etkinliklere pek katılmak mutlu etmiyo ;D bu ekiplede dağcı grubuylada bi hayli etkinliklere katıldım günü birlikler beni kesmiyo ;D

neden sordunuz ki? pek kamp yapabilitesini göstermiyormuyum yoksa oradan ;D ;D
bi sizinle tanışmadık bi deeeeee ada hanımla sanırım buda benim genellikle kamplı etkinliklere gitmemden şöle bi düşündümde günübirliklerimin sayısıda pek az değil sanırım.

Etiketler

s3lami' Alıntı:
Biri kamp mı didi? ben varım kamp varsa hemide 70 cm karın üstünde.

selamiiiii ayarlayın da biii kamp yapalım karlar erimeden ;D çiğdem toplayak felan

cidowsky' Alıntı:
SELAM beni kampsız etkinliklere pek katılmak mutlu etmiyo ;D bu ekiplede dağcı grubuylada bi hayli etkinliklere katıldım günü birlikler beni kesmiyo ;D

bi sizinle tanışmadık bi deeeeee ada hanımla sanırım buda benim genellikle kamplı etkinliklere gitmemden şöle bi düşündümde günübirliklerimin sayısıda pek az değil sanırım.

çiğdemın en son halı ;D ;D ;D ;D

SAM_0832.jpg

selim pes yani pes saniyede buldun ekledin o fotoyu yaniii ;D ;D

selami evet sanada pes ekledin mor sarı çiğdemleri tam bu bölgeye kamp atalım ;D ;D

cidowsky' Alıntı:
selim pes yani pes saniyede buldun ekledin o fotoyu yaniii ;D ;D

selami evet sanada pes ekledin mor sarı çiğdemleri tam bu bölgeye kamp atalım ;D ;D

tabı bulurum sayende adım sucuk selım kaldı ;D ;D ;D ;D

cidowsky' Alıntı:

evet tanışmadık,ben ANKARA DAN mustafa..estağfurullah onun için sormadım .burda daha yeni olduğum için ekip in tarzını öğrenmeye çalışıyorum 8)çılgınlık ve macera derecelerinii 8)işde yavaş yavaş bilgileniyorum site ve sizler hakkında ..

kurt ve kurt' Alıntı:
sarp,,,sende şu lastikleri al artık ;)

zaman ile parayı aynı anda denkleştiremiyorum.
para oluyo zaman yok, zaman oluyo bu seferde para yok.
yalnız bişi var ki; şimdi ikiside yokkk :smiley:

sucuk selim hahahha ee sende öleee pozlar vermeyecektin ne yapalımmm özgür basın yakalar çeker ve yayınlar :D

biri çılgınlık ve maceramı dedi? :D ;D
mustafa bey merhaba ben çiğdem evet yenisiniz gördüğüm üzere :D tanışırız inşallah. offroad, tırmanış hava ve kara ne kadan çılgın spor varsa yapabilirim ;D

DİKKAT! TEHLİKE! yeterince çılgın olmayanlar lütfen bu arkadaştan uzak dursun ;D

sarp ,,,lastik ebatlarını markasını ve teslim adresini yaz ben göndereyim bari ;D ;D çiğdem hanım gördüğüm kadarıyla çılgınlık hiç fena değil 8) inşallah kısmetse tanışacagız bir etkinlikte... artık bizde ailedeniz,, 8)

kurt ve kurt' Alıntı:
sarp ,,,lastik ebatlarını markasını ve teslim adresini yaz ben göndereyim bari ;D ;D çiğdem hanım gördüğüm kadarıyla çılgınlık hiç fena değil 8) inşallah kısmetse tanışacagız bir etkinlikte... artık bizde ailedeniz,, 8)

fenamıdır değilmidir bilmem bunun fena bişey oldugunu kanıtlayacak bişey gelmedi başıma çoook şüküüürrr :D tanışırız tabi ilk mesajınızla zaten 1. derece aile üyesi oldunuz hayırlı olsun :D

sucuk selim mi ahahahaha :D

cidowsky' Alıntı:

tanışırız elbette :smiley:

kamp konusu bana uyar.

cidowsky' Alıntı:
fenamıdır değilmidir bilmem bunun fena bişey oldugunu kanıtlayacak bişey gelmedi başıma çoook şüküüürrr :D tanışırız tabi ilk mesajınızla zaten 1. derece aile üyesi oldunuz hayırlı olsun :D
inşallah bundan sonrada başınıza bir sıkıntı gelmez,,,tesekkürler hoşbulmak için geldim aranıza ;) ;)

arkadaşlar,,kamp da neler yapıyorsunuz?nasıl geçiyor bu kamplar?kısa bi bilgi rica etsem.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR