Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 491
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,671

20 Mart Pazar Günü Nereye Gidelim

• Kullanılan toplam oy
    29

Etiketler
Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

zaman yaklaşıyor ama nereye gidileceği hakkında hala net veya nete yakın bir işaret yok.
artık abiler ve ablalar bu işe bi el atsa diyorum...

« Yanıtla #367 : Bugün 17:42:36 »
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı
arkadaşlar,,kamp da neler yapıyorsunuz?nasıl geçiyor bu kamplar?kısa bi bilgi rica etsem.....

selam kampta kamp ateşi olmazsa olmaz buldugumuz yerden çalı çırpı odun toplar ateş yakarız.
eli yatkın olan ve boğazına düşkün arkadaşlar nefis yemekleri yapar ve yeriz
sonra pazar offroad yaparız

ama en önemlisi kamp malzememiz bu mevsim için sağlam olmalı su almaz 3 yada 4 mevsim çadır -10 luk uyku tulumu ve giyecek olarak polar içlik kafa lambası vs. malzemeleriniz olmalı bunun için kamp malzemeleri başlığı olmalı bi yerlerde ordan bakabilirsiniz bunlar yoksa daha idare edecek malzemeler olabilir.

ada hanım malzemeleriniz vardır umarım kamp için

cidowsky' Alıntı:
arkadaşlar,,kamp da neler yapıyorsunuz?nasıl geçiyor bu kamplar?kısa bi bilgi rica etsem.....

selam kampta kamp ateşi olmazsa olmaz buldugumuz yerden çalı çırpı odun toplar ateş yakarız.

ama en önemlisi kamp malzememiz bu mevsim için sağlam olmalı su almaz 3 yada 4 mevsim çadır -10 luk uyku tulumu ve giyecek olarak polar içlik kafa lambası vs. malzemeleriniz olmalı bunun için kamp malzemeleri başlığı olmalı bi yerlerde ordan bakabilirsiniz bunlar yoksa daha idare edecek malzemeler olabilir.

malesef var ama bir arkadaşıma ödünç vermiştim geri gelmedi. tabi zj de uyumakta bir çözüm :smiley:

cidowsky' Alıntı:

dünaydın herkezeee,,,çiğdem hanım açıklama ve bilgilendirme için çok tesekkürler........

herkese günaydın mustafa bey önemli değil ne demek

eeeee nereye gidiliyo bu hafta sonu yer mekan zaman belli olmamış

cidowsky' Alıntı:
herkese günaydın mustafa bey önemli değil ne demek

eeeee nereye gidiliyo bu hafta sonu yer mekan zaman belli olmamış
bilgilendirme çok aydınlatıcıydı onun için çigdem hanım ,,çünki ben,daha önce böle bir ekiple hiç kamp yapmadım onun için sormuştum ..

kurt ve kurt' Alıntı:
bilgilendirme çok aydınlatıcıydı onun için çigdem hanım ,,çünki ben,daha önce böle bir ekiple hiç kamp yapmadım onun için sormuştum ..

aslında listeyi bulup verebilsem daha iyi yardımcı olabilirdim ama bu liste bizim zirve tırmanışları için yaptıgımız ayrıntılı bi liste bu tarz keyif kampları için daha genel bi liste çıkartmak gerek onada zamanım yoktu dün zaruri şeyleri yazabildim. :D ama listeyi bulup koyabilirsem daha genel bi liste çıkarabilirim ordan ben bunu bi zaman bulup çıkarayım :D kamp tecrübeniz vardır umarım çünkü eğer yoksa hava şartlarının biraz daha iyi olmasını beklemek çok keyifli olur sizin için

woow kamplı olacaksa bu bozuk havada çok daha harika olacak

herkese selamlar
umarım keyifli bir gezi yaparsınız. bakalım bu işin sonu nereye varacak,merak ediyorum ;)

Arkadaşlar NANKANG N -899 M/T ihtiyacı olan arkadaşlar lütfn irtibata geçsinler.

fotograf12.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR