Alfonse' Alıntı:heee.. okabi, anladım... sağol....
Yav yenikent tarafları felanda düşünüyorsunuz ya, anketede seçenek felanda eklenmezmiş ;D
anketi kapatsammıki, kafa yormasın, ne dersiniz?
Konuşur burda karar veririz...
TEKNIKISLEM' Alıntı:bence anket kalsın,
genel tercihleri bilmek açısından iyi oldu
organizasyonu yapanlara etkinliklere gelmek isteyip de gelmeyenler için fikir verir
okuyarak gelıyorum ;D ;DAlfonse' Alıntı:Murat gelcen mi? Gel gel...
batırmaya beyaz XJ lazım ;D
6 sayfa oku,oku bitmiyor.neyse sonunda bitti sözlüye hazırımmurat çelik' Alıntı:okuyarak gelıyorum ;D ;D
geçmiş olsun murat.ıhlamur iç şööle limonlusundan.sobanın üstünde devamlı dursun.murat çelik' Alıntı:beyler iyi geceler bogazım kötü olmuş konusamıyorumda yazamıyorum da yorum ların baya gerisindeyımm ;D bugun arkadaslardan bana gelenler oldu cay içtik kalabalıktık
saol abi içmedigim sadece ıhlamur kaldı vallason_kral_54' Alıntı:6 sayfa oku,oku bitmiyor.neyse sonunda bitti sözlüye hazırım
alfonzoyu tutana aşk olsun neşesi yerindegeçmiş olsun murat.ıhlamur iç şööle limonlusundan.sobanın üstünde devamlı dursun.
napalım abi bizde trabzonmu yapalım beraber alp yazmamış bu secenegiii ;Dson_kral_54' Alıntı:yahu burada 'bana heryer trabzon' seçeneği yok.![]()
neyini bilcem bişey yokki 1 tane dağAlfonse' Alıntı:oki doki....
Ozan Elmadağı iyi biliyomuş....
murat çelik' Alıntı:okuyarak gelıyorum ;D ;D
sevdim burayı.sanırsam tam benlik.TEKNIKISLEM' Alıntı:- çeşmeye 3.000 metre mesafeede bir gölet mevcut, ancak buraya yolu kullanmadan gitmek her babayiğidin harcı değil
-
- off-road için uygun
- gidiş dönüş 20 litre, azmak için de 10 litre, toplamda 30 litre yakıtla buraya gidilir
bu aralar alacak yerlerım cok agrıyor o yuzden almadan geliyorumm ve su yatmaya hazırlanıyorum ıyı geceler herkese ;DAlfonse' Alıntı:benim gibi yap, alıntı yaparak gel ;D ;D
murat çelik' Alıntı:beyler iyi geceler bogazım kötü olmuş konusamıyorumda yazamıyorum da yorum ların baya gerisindeyımm ;D bugun arkadaslardan bana gelenler oldu cay içtik kalabalıktık
son_kral_54' Alıntı:6 sayfa oku,oku bitmiyor.neyse sonunda bitti sözlüye hazırım
alfonzoyu tutana aşk olsun neşesi yerindegeçmiş olsun murat.ıhlamur iç şööle limonlusundan.sobanın üstünde devamlı dursun.