Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 491
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,841

20 Mart Pazar Günü Nereye Gidelim

• Kullanılan toplam oy
    29
Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Alp merhaba;
bu gezi ;) alanını Ilıca daki alanın 5 katı olarak düşünebilirsin,
eğer kısmet olur da gidersek çok araç dere yatağında askıda kalır
yazışmalarda sanki yakın ve asfalt yol ile gidilsin, piknik alanı olsun, isteyene de azacak alan olsun tarzı bir şeyler yakaladım,
benim sayabildiğim 6-7 araç gelmek istiyor ama yolu beğenmedikleri için gelemiyorlar
bana kalsa boğazıma kadar çamur bana iyi geliyor, statik eletrikten kurtulmak için topraklama hesabı ...

Abicim, dediğn yer şimdide olur, sonrada olur...

Evet insanların talebi belli...

ama fikirlerimizi yazalım....

Herkes yazsın...

en sonda bi abimiz şuraya gidiyoruz der... olay tamamlanır...

Zaten herkesi memnun etmek çok zor...

Zaten,
Gördüğüm kadarıyla,
zor ve uzak yerlere okey diyen ben gibi arkadaşlar
yakın ve kolay yerlede okey diyor..

En kolay yere gidelim, uzağa gitmek istemeyenlerde kırılmasın...

Ben uzun soluklu hard off road amacındayım, bunu çok uzun zamandır herkese söylerim...

Ama bunun mümkün olması içn çok koşulun oturması lazım...

Buda olmadığına göre, gidelim bi yerlere gezelim, gülelim eğlenelim... İllada Rock-Cravling yapmak ekpedizasyon tadında bişi yapmak, mug-trail yapmak şart değilki... Gezelim işte...

Elmadağ kayak merkezi kaç km?

Etiketler

Yok at olmaz, eşeğe bincem ben.... ;D

Hep eşeklermi bana bincek :smiley: pardon :smiley: birazda ben eşeğe biniyim... ;D

Ha halat çekme şeyside yaparız ;) dönüşte baklavasına ;)

son_kral_54' Alıntı:
aslında piknik alanına kadar her araç (yapısız) gelebilirmiş gibi geldi bana,kendine güvenenler dalar,ÇIKAR misali.
metin şuan kar varmıdır orada.(gerçi ben düz karlı yollarıda pek sevmem)

abi burası güzel gibi... Kar da varsa tamamdır...

Ama Kayak merkezi hemen hemen aynı km ise,
kayak zamanı bitmeden oranın kaynak ortamını kaçırmayalım (heralde kaynaktır ;D)

( ;D Amerikan filmlerinde felan kayak merkezlerinde gördüğümüz kızlar felan varmıdır acep ;D )

benim için çok farketmez elmadağda olur başka yerde olur. elmadağ 18 km şehir merkezine

son_kral_54' Alıntı:
aslında piknik alanına kadar her araç (yapısız) gelebilirmiş gibi geldi bana,kendine güvenenler dalar,ÇIKAR misali.
metin şuan kar varmıdır orada.(gerçi ben düz karlı yollarıda pek sevmem)

evet üstad
aynen öyle piknik alanına kadar altı çok alçak olmamak ve iyi durumdaki lastiklerle çoğu araç çıkabilir
ben 4-5 kere gittim bahsettiğim arazide özellikle de dere yatağında çok iyi vakit geçirmiştim, zira suya ulaşmak için dere yatağını geçmek gerekiyor
kar durumunu bilmiyorum ama yaklaşık 1200rakımlı bir yer olduğunu düşünerek kısmen de olsa kar olduğunu varsayabiliriz

ozanyur' Alıntı:
benim için çok farketmez elmadağda olur başka yerde olur. elmadağ 18 km şehir merkezine

Nasıl yani... kayak merkezimi 18 km....? Çok iyi ozaman... Eşek varmıdır orda, burdan biz mi götürücez? ;D

TEKNIKISLEM' Alıntı:
evet üstad
aynen öyle piknik alanına kadar altı çok alçak olmamak ve iyi durumdaki lastiklerle çoğu araç çıkabilir
ben 4-5 kere gittim bahsettiğim arazide özellikle de dere yatağında çok iyi vakit geçirmiştim, zira suya ulaşmak için dere yatağını geçmek gerekiyor
kar durumunu bilmiyorum ama yaklaşık 1200rakımlı bir yer olduğunu düşünerek kısmen de olsa kar olduğunu varsayabiliriz

Eşek var mı abi orda? ;D ;D

Yav ankette seçenek açtıkça altı geliyor...

Metin abinin dediği yeride açayım...

Ne abi orasının adı....?

Elmadağıda, elmadağ kayak merkezi yapayım çaktırmadan ;D ;D

takip..
eşimle beraber bir aksilik çıkmaz ise beğendiğim bir aracı seçmek ve misafir olmak şartıyla :smiley:
binek aracımla kaza yaptım bir hafta kadar önce ve şu an için arazi aracım da yok..

ozanyur' Alıntı:
aslında istediğim gelmek isteyen herkez gelebilsin piknik alanına.sonrasında isteyen aracını zorlasın.istemeyen ateşi üflesin,elmadağa gidilirse pek zorlanırız ve her araç karda iş yapmaz.geçen ışık dağında gördükki yükseltme ve lastikleri uygun olmayan araçlar karda gidemiyor.dolayısıyla ite,kaka yol alınıyor.
karla kaplı zeminede güvenemiyorsun altında nevar neyok.dolayısıyla sadece yol takibi oluyor.kısaca ben zor yerler istiyorum... ;)

ozanyur' Alıntı:
var var buluruz sana bi eşek

[attachment=1]

E?ekKulakKopard?.jpg

son_kral_54' Alıntı:
aslında istediğim gelmek isteyen herkez gelebilsin piknik alanına.sonrasında isteyen aracını zorlasın.istemeyen ateşi üflesin,elmadağa gidilirse pek zorlanırız ve her araç karda iş yapmaz.geçen ışık dağında gördükki yükseltme ve lastikleri uygun olmayan araçlar karda gidemiyor.dolayısıyla ite,kaka yol alınıyor.
karla kaplı zeminede güvenemiyorsun altında nevar neyok.dolayısıyla sadece yol takibi oluyor.kısaca ben zor yerler istiyorum... ;)

Abi Elmadağ kayak merkezine giden yol açıktır, herkes gidebilr di mi?

Hem karlıysa yol, keyiflide olur...

Sonuçta herkesin altında yükseltilmiş arazi şeysi olmasa bile bi 4x4 var...

Yanlış anlama Elmadağ kayak Merkezine Israr etmiyorum...

Orada Eşek daha buluruzda ondan diyorum ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D
[attachment=1]
;D ;D ;D ;D ;D

E?ekKulakKopard?.jpg

mfthk' Alıntı:
takip..
eşimle beraber bir aksilik çıkmaz ise beğendiğim bir aracı seçmek ve misafir olmak şartıyla :smiley:
binek aracımla kaza yaptım bir hafta kadar önce ve şu an için arazi aracım da yok..
buyrun gelin ailece gelenlerimizde var.ayarlarız sizede bi eşşek pardon jeep ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.