Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca
beyler iyi geceler bogazım kötü olmuş konusamıyorumda yazamıyorum da yorum ların baya gerisindeyımm ;D bugun arkadaslardan bana gelenler oldu cay içtik kalabalıktık
6 sayfa oku,oku bitmiyor.neyse sonunda bitti sözlüye hazırım
alfonzoyu tutana aşk olsun neşesi yerinde
murat çelik' Alıntı:
beyler iyi geceler bogazım kötü olmuş konusamıyorumda yazamıyorum da yorum ların baya gerisindeyımm ;D bugun arkadaslardan bana gelenler oldu cay içtik kalabalıktık
son_kral_54' Alıntı:
alfonzoyu tutana aşk olsun neşesi yerinde geçmiş olsun murat.ıhlamur iç şööle limonlusundan.sobanın üstünde devamlı dursun.
Bir kafa karıştırmaca da benden olsun ama bu haftadan sonraki etkinlikler için olsun
Ankaraya toplamda 64km mesafede bir yer var, yolun 55km lik kısımı asfalt yol, daha sonra 12km kadar toprak-çamur yolda gidip etkinlik alanına ulaşılıyor,
bu alanda bulacaklarınız
- çam ağaçları, piknik yapmaya uygun yerler var masa sandelye yok
- ağaçlık alanı yaklaşık 400m geçtikten sonra off-road için uygun zemin var
- zemin kil ve kum ağırlıklı aralıklı ve belirgin batma derinliği 25-35 cm olan çamur var
- 4 adet 45-60 derece aralığında 35-70 metre tırmanma mesafesi olan rampa var
- bol miktarda 35-45 derece aralığında tırmanma mesafesi 7-12 metre olan rampa var
- 1 adet tahmini 2.500 metre mesafede zemini kum ve çakıl su seviyesi 0-7 aralığında derinliği 150cm olan dere yatağı var
- piknik alanından yaklaşık 2.000 metre mesafede tek yalaklı suyu içilebilir çeşme var (bu çeşmenin 5 litrelik kabı doldurma süresi 6 dakikadır)
- bitki örtüsü piknik alanında çamlık ve 70cm yüksekliği olan çalılıktan oluşuyor,
- dere yatağı ve çeşme civarı 70 -150 cm yükseklikte dağınık çalılıklardan ve engebeli araziden oluşuyor
- çeşmeye 3.000 metre mesafeede bir gölet mevcut, ancak buraya yolu kullanmadan gitmek her babayiğidin harcı değil
- yürüyüş ve piknik için uygun
- çoluk çocuk gitmek için uygun
- off-road için uygun
- gidiş dönüş 20 litre, azmak için de 10 litre, toplamda 30 litre yakıtla buraya gidilir
meraklı arkadaşlar tavşan tilki görebilir, fosil arayabilir
vay be turizm rehberi gibi oldu ...
TEKNIKISLEM' Alıntı:
- çeşmeye 3.000 metre mesafeede bir gölet mevcut, ancak buraya yolu kullanmadan gitmek her babayiğidin harcı değil
-
- off-road için uygun
- gidiş dönüş 20 litre, azmak için de 10 litre, toplamda 30 litre yakıtla buraya gidilir
murat çelik' Alıntı:
son_kral_54' Alıntı:
alfonzoyu tutana aşk olsun neşesi yerinde geçmiş olsun murat.ıhlamur iç şööle limonlusundan.sobanın üstünde devamlı dursun.