DÜZCE OFFROAD TEAM
Kamp II
Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca
tamam dostum söylerim sizlere de iyi eğlenceler
tamam dostum söylerim sizlere de iyi eğlenceler
DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:merhaba arkadaşlar;
alfonse organizasyonlara liderlik yapmaya başlamışsın kurtlandın herhalde
Herkese bol çamurlu ve keyifli eğlenceler
DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:tamam dostum söylerim sizlere de iyi eğlenceler
DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:abi bu hafta zor çünkü Kıbrıs'daki kardeşim geliyor yarın bu hafta onlarla ilgilenicem
Düzce ye her zaman gelin bekleriz bende aracımı sattım Ankara da bi disco 1 var onunla
ilgileniyorum bakalım anlaşırsak ve araç sorunsuz sa haftaya gelmeyi düşünüyorum...
mjeliada' Alıntı:gerçekten zor olmayan bir yere gidelim yoksa rezil oluyor gezi..
mjeliada' Alıntı:arkadaşlar ben maddi durum yetersizliği nedeni ile gelemeyeceğim özür diliyorum.
mjeliada' Alıntı:370tl fatura 440tl vergi 140tl muayene 9400 tl bakım ve benzin , 1800 tl kredi kartı.. geçen ayki harcamalar toplamı... ( bakım parası 3 ayda ) yazık bana valla yazık...
tiskeli' Alıntı:ılıcaya bir kaç hafta ara verelim hemen gidersek köyden kovarlar bizi diye yazmıştım mesaj senin mesajın içine karıştı bende yazdığımı sildim
tanyolu' Alıntı:Hüseyin abi Şevki abinin dediği Buçuk köyü neresi sen biliyormusun
ozanyur' Alıntı:gideriz rota basit ama önden gitmem ufuk abi giderse olur, daha doğrusu mecburen öyle olur![]()
![]()
ben kardan adamdan değil yapanlardan tırsıyorum şaka maka adamlar 3 m kardana adam yapmıslardı yazık oldu![]()
tanyolu' Alıntı:Valla bizimkisi ofyort ofyort deyip duruyo, gittim akülü atv aldım, gelince hastalanır diye korkuyorum
ozaman makipmjeliada' Alıntı:sizde birşeyler söyleyin ama Hüseyin Bey olmaz takip demek sadece![]()
oky' Alıntı:ankara dışına gitme durumum olmassa bende katılayı düşünüyorum tercihim elmadağ veya ışık dağıdır ...
son_kral_54' Alıntı:ozaman makip![]()