KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi (8 Şubat 2009)
Güzel dilekleriniz ve övgüleriniz için çok teşekkürler ediyorum ayşenalev
ayşenalev' Alıntı:
tebrikler. zorda olsa çok güzel kareleri çekmişsiniz . eminim enerji dolu olarak dönmüşsünüzdür ki yüzünüzden haz aldığınız o kadar belli oluyorki gülen yüzünüz solmasın. daha nice güzellikleri payalşmanız ümidiyle . hasta olan şifa bukmuştur inanın.ayağınızın ağrısıda dilerim iyileşir daha uzun gezilerde beraber olmak temennisiyle sağlıklı günler . sevgiler. bu arada gönlüm sizinleydi onun için baktım , bekliyordum paylaşmanızı .
Kendi kendime;Hep araçlı gezileri seyretmekden,bu tarz gezilere bakmayı ihmal ediyorum derken,iyi geldi bu gezi elinize ayağınıza sağlık çok güzel olmuş.
Herkese merhaba,
Sabah uyandığımda havanın kapalı olduğunu ve yağmur yağdığını gördüm. Hazırlıklarımı tamamlayıp buluşma noktasına doğru yürüyüşe geçtim. Buluşma noktasının biraz ilerisinde diğer ekip arkadaşlarım Ender, Zerrin ve Ali üstadın şoförlüğündeki araça bende katılarak sabah 10:15 sularında hareket ettik. Yürüyüş başlangıç noktasına 11:30 sularında ulaştık. Hazırlıklarımızı ekipcek yapıp yola koyulduk ( Ben hazır olduğumu sanıyormuşum . Kar vardı ama kimse diz boyu olduğunu düşünmüyordu. Hafif kırgınıkları olan Ben, Ali üstad ve Zerrin hafif tedirgin şekilde yola koyulduk. Birazda keşif amaçlıydı yürüyüşümüz. Daha öncede hatırlarsınız etkinlik düzenlemiş asıl hedef noktaya ulaşamadan hafif dağçılık yapıp dönmüştük. Bknz ( link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19112.0 ) yükseklik ve açıklık sebebiyle ilk dakikalarda kar kalınlığı çok yüksek değildi ama ne zamanki ormandaki patikaya daldık yükseldikçe artdıda artdı kar kalınlığı asıl etkili olan durum yürüyüş boyu bizi yalnız bırakmayan yağmur oldu. Islandıkça geşeyen ve sıkışan kar parkuru rampayla beraber baya heycanlı kıldı. Ayak bastığım heryer çöküyordu bazen az bazende dizime kadar gömüldüm. Ön sırayı değişimli olarak paylaşarak yol alp yükseldik.
Şimdilik bu kadar kazanımlar ve hikayenin geri kalanı az sonra
trekking cok severim.her gezide yaylaya cıktıgımızda 1-2 saat yururum.lisedeykende izciydim.ordada hep trekking yapardım.paylaşım için teşekkürler.cok guzel bi gezi olmuş.
Ahhh Eren ahhh çok kötü kaçırdın bu etkinliği, artık bir daha ki sefere diyeceğim, yükseklerde hala kar var, sanırım bir Işık Dağı yürüyüşü yaparız kar bitmeden...
cok güzel olmuş geziniz doganın her hali ayrı güzellikler barındırır bunları bizlerle paylaştıgınız için tşkler her dayim ve koşulda dogada olmayı seven biri olarak cok keyif aldım