TEKNIKISLEM
SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Hayırlı Cuma' lar
ANKARA ...
Hayırlı Cuma' lar
ANKARA ...
Benimde niyetim yarışmak,lakin üç gündür sağ ön akis bulamadık,ist.bile getirtdik olmadı.bende çaresiz tornacıda yaptırdım.ttos' Alıntı:abi sık kendini cumartesi aksamı yarışa gel simdiden co-pilotun olmaya adayımbenim arac pek camuru sevmez bilirsin
![]()
eminim 2 cekerle sen o yarışı kazanırsın ne zaman gıtcen abison_kral_54' Alıntı:Benimde niyetim yarışmak,lakin üç gündür sağ ön akis bulamadık,ist.bile getirtdik olmadı.bende çaresiz tornacıda yaptırdım.
tam olmasada idare ediyor gibi.o kırılasıya kadar yarışırız ne yapalım sonra iki çekerle parkuru tamamlarız![]()
![]()
nede olsa benim araç alışık,üç çekerle karda,kışta ışık dağına tırmandığı gibi![]()
İnaşallah bi aksilik çıkmazsa,akşam üzeri 6 gibi çıkmayı düşünüyorum.murat çelik' Alıntı:eminim 2 cekerle sen o yarışı kazanırsın ne zaman gıtcen abi
dogasever' Alıntı:Birz gec oldu ama ancak ayarliyabildik, yarin sabah Ankaradan yolacikacagiz aracimizda 2 kisilik yer mevcut, yolu paylasmak iseyen olursa haberleselim.
cep 0532-712 8201
ufukozcelik@yahoo.com
jeomad' Alıntı:Duzcedeyiz. Muthis bir gece. Etlik harika.
Araclar harika. Yaris muthis
mserdemir' Alıntı:evet şimdi hasar bilgilerini alalımmm ;D ;D ;D ;D ;D ;D
jeomad' Alıntı:Hasar bilgileri için gelip aracın altına yatıp bakman lazım
![]()
mserdemir' Alıntı:o kadarmı kotu durumu
jeomad' Alıntı:Gelip bakınca görürsünüz![]()
Kendisi şuanda burda değiller .mserdemir' Alıntı:hamdı abı ben cekılmem derken cekılme rekoru kırmıssın ;D ;D ;D ;D
yafff benım ılk cektıklerım bır turlu ıflah olmuyor![]()
![]()
(şaka yapıyorum kızmadın dımı)