Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 959,367

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

seni gidi burak seni....işler nasıldı bakayım????? çok yoğunmuydu???

Etiketler

06kalıpçı57' Alıntı:
geziye katılan kürek ve kas gucu harcayan ve vinc gucunu ;D.ilkkez katılmasınaragmen hertürlü yardıma katıkan turuncu defender burak ve arkadaşlarına bizi yukarda sabırla bekleyen yemek hazırlayan mehmet ve arkadaşlarına sonsu z teşekür ederim .bizim guruba herkes katılabilir ama kalıcı olmak cesaret ister
Eyvallah abi... yolda kalmayız yolda bırakmayız :smiley:

Şimdi resimlere bakıyorumda kim der ki burası Elmadağ:smiley: o tipi neydi öyle bee sucuk ekmeği unutturdu bize:p

Yuh road oldu bugün
Dagildim ben
Ama keyifliydi, herkese çok teşekkürler

oldukça yorucu ve zor bir geziydi , soğuğa ,tipiye,açlığa, kara, küreğe ,hi-jacke, kuru ekmeğe , vince rağmen greyder battı biz çıktık :smiley: çıktığımızda da hava kararmıştı zaten . katılan , çıkmamazıa yardımcı olan , yemekleri hazırlayan(hazıra konduk) ,kürek sallayan , vinçleyen aracı iten herkese teşekkürler ... Bu arada bize yardıma koşan ve batan greyder şöförünüde unutmayalaım onada teşekkürler...

Güzel bir gezi olmuş
görselleri bekliyoruzzzzz

hevesimizi öyle giderelim

İyi akşamlar cümleten...
İlk resimlerden anlaşıldığı kadarıylla Doğayla baya boğuşmuşsunuz
Ben maalesef gezinin başında ayrılmak zorunda kaldım.Lastiklerim normal asvalt lastiğiydi.Biraz kar görünce aldığım sinyal gezinin ilerleyen etaplarında sizlere ve özellikle vinçlere çok iş çıkacağı yönündeydi.Zaten akşam 18:00 da işe gideceğim için geziden erken ayrılmayı planlıyordum.Bu durumda böyle bir şey düşünülemezdi.
Amir beyler sağolsunlar aracı orda bırakarak boş yer olan araçlarla geziye devam etmemiz için ısrar ettiler ama teşekkür ederek ayrıldık.
Yanlış anlamalar ollabileceği ihtimali için bu açıklamayı yapma gereği duydum.Yinede bir kusurumuz olduysa affola.
Eksiklerimizi tamamlayarak sonraki gezilerde beraber olabilme ümidiyle......Saygılar

oky' Alıntı:
oldukça yorucu ve zor bir geziydi , soğuğa ,tipiye,açlığa, kara, küreğe ,hi-jacke, kuru ekmeğe , vince rağmen greyder battı biz çıktık :smiley: çıktığımızda da hava kararmıştı zaten . katılan , çıkmamazıa yardımcı olan , yemekleri hazırlayan(hazıra konduk) ,kürek sallayan , vinçleyen aracı iten herkese teşekkürler ... Bu arada bize yardıma koşan ve batan greyder şöförünüde unutmayalaım onada teşekkürler...

Greyder battı ya inanamadım:smiley:

Oktay bu arada araç hi jackten attığında Allah korudu
İkimiz dibindeydik...

evet o yuzden hı-jack ten uzak durun dıyordum :smiley: ama cok da zıplamadı .... dıkkatlı olmak lazım..
daha da önemlisi o kadar vinçledik o kadar arac çektik gazladıkv araçlar kaydı ama allahtan kaza bela olmadı . .. gezinin tepeye çıkıp kurtulmaktan daha da önemli güzelliği buydu ...

oky' Alıntı:
evet o yuzden hı-jack ten uzak durun dıyordum :smiley: ama cok da zıplamadı .... dıkkatlı olmak lazım..
daha da önemlisi o kadar vinçledik o kadar arac çektik gazladıkv araçlar kaydı ama allahtan kaza bela olmadı . .. gezinin tepeye çıkıp kurtulmaktan daha da önemli güzelliği buydu ...

Sen dediğinde bir adım geri çekildim tam o anda oldu
Kaza bela olmaması çok önemli,

murat çelik' Alıntı:
peki neden erken ayrıldınız sebeb peki orada kalan araç senın aracın olsa idi biz seni bırakıp gelse idik hoşuna gidermiydi tabiki gitmezdi ben acık ve net söylüyorum bundan sonra senin oldugun hiç bir etkınlıkte ben yokum tabi diyer arkadaşlar ne düsünür bu konuda sanırım farklı düsünmezler bundan böyle bizi dagda bırakıp cekip giden kişilerle benim ve benim arkadaslarımın hiç mi hiç işi olmaz lütven birdaha BİZİM GRUBA GİRME BİZLE YOLA CIKMA BİZDEN SANA BUNDAN SONRA YOL ARKAdaŞI OLMAZZZZZZ
+1

15.30a kadar aşağıda arkadaşlara yardım ettim ancak hanımın ve küçük oğlumun arabada beklemelerinden dolayı 16:30 gibi ayrılmak zorunda kaldım. kusuruma bakmayın artık... bakarsanız da canınız sağolsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri