Eyvallah abi... yolda kalmayız yolda bırakmayız06kalıpçı57' Alıntı:geziye katılan kürek ve kas gucu harcayan ve vinc gucunu ;D.ilkkez katılmasınaragmen hertürlü yardıma katıkan turuncu defender burak ve arkadaşlarına bizi yukarda sabırla bekleyen yemek hazırlayan mehmet ve arkadaşlarına sonsu z teşekür ederim .bizim guruba herkes katılabilir ama kalıcı olmak cesaret ister
allah iniş ve cıkış takımlarına zarar vermesin ilk beraber lıgımiz inşallah dahası da olur senın gibi adam gibi adamlar yolda kalmaz kimseyide bırakmaz bunu bugun ögrendik tekrardan tesekkur ederizkuzeybaris' Alıntı:Eyvallah abi... yolda kalmayız yolda bırakmayız![]()
oky' Alıntı:oldukça yorucu ve zor bir geziydi , soğuğa ,tipiye,açlığa, kara, küreğe ,hi-jacke, kuru ekmeğe , vince rağmen greyder battı biz çıktıkçıktığımızda da hava kararmıştı zaten . katılan , çıkmamazıa yardımcı olan , yemekleri hazırlayan(hazıra konduk) ,kürek sallayan , vinçleyen aracı iten herkese teşekkürler ... Bu arada bize yardıma koşan ve batan greyder şöförünüde unutmayalaım onada teşekkürler...
oky' Alıntı:evet o yuzden hı-jack ten uzak durun dıyordumama cok da zıplamadı .... dıkkatlı olmak lazım..
daha da önemlisi o kadar vinçledik o kadar arac çektik gazladıkv araçlar kaydı ama allahtan kaza bela olmadı . .. gezinin tepeye çıkıp kurtulmaktan daha da önemli güzelliği buydu ...
+1murat çelik' Alıntı:peki neden erken ayrıldınız sebeb peki orada kalan araç senın aracın olsa idi biz seni bırakıp gelse idik hoşuna gidermiydi tabiki gitmezdi ben acık ve net söylüyorum bundan sonra senin oldugun hiç bir etkınlıkte ben yokum tabi diyer arkadaşlar ne düsünür bu konuda sanırım farklı düsünmezler bundan böyle bizi dagda bırakıp cekip giden kişilerle benim ve benim arkadaslarımın hiç mi hiç işi olmaz lütven birdaha BİZİM GRUBA GİRME BİZLE YOLA CIKMA BİZDEN SANA BUNDAN SONRA YOL ARKAdaŞI OLMAZZZZZZ