Ankara - Kızılcahamam, Işık Dağı Doğa Yürüyüşü (15 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,333

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar ,

Ankara'dan arkadaşım Necla Hanımın hafta sonu bir turizm firması ile yapmış olduğu Kızılcahamam - Işık dağı Doğa Yürüyüşü ve Zirve etkinliğinden bir kaç poz fotoğrafı sizlerle paylaşıyorum.

İyi Çalışmalar.

Öz Murat,

DSC01456.jpg

DSC01457.jpg

DSC01458.jpg

DSC01460.jpg

Etiketler

Ynt: Ankara - Kızılcahamam, Işık Dağı Doğa Yürüyüşü (15 Haziran 2008)

Murat sen nereden biliyorsun bu yürüyüşü yaww, bizim grup yaptı bu etkinliği ben de fotolarını yükleyeceğim . Taaa İzmir'den Ankara'da ki etkinliği duyuruyorsun ya bravo sana ;D

Işık Dağı muhteşem ormanları ile harika bir dağdır arkadaşlar, 1400 metreden başlar 2035 metreye kadar çıkarsınız. Kamp yapmak müthiş keyiflidir.

ceranus' Alıntı:
Murat sen nereden biliyorsun bu yürüyüşü yaww, bizim grup yaptı bu etkinliği ben de fotolarını yükleyeceğim . Taaa İzmir'den Ankara'da ki etkinliği duyuruyorsun ya bravo sana ;D

Benim kolum da uzundur yeterince.
Ankara'dan etkinliğe katılmış olan arkadaşım Necla Hanım fotoları yollayınca hemen yeni bir konu açayım dedim onun da izni ile.
Ayrıca Kızılcahamam değilde Çerkeş diye geçiyor diye uyardı, başlığı değiştirsem mi.?
Oralara yabancıyım bildiğin gibi.??

Evet arkadaşın Necla Hanım doğru söylemiş Çerkeş olacak ama giderken Kızılcahamam'dan geçildiği için hepimiz de Kızılcahamam olarak söyleriz, yani çok sorun değil .

Arkadaşlar Ankara'dan ADOG Grubunun Işık Dağı Zirvesi fotoğraflarını yüklüyorum

Önce ısınma hareketleri sonra yürüyüş ;)

skdagi-2008025.jpg

Esat Baba ve Metin Abi

skdagi-2008026.jpg

skdagi-2008029.jpg

skdagi-2008030.jpg

Çok keyifli ormanı vardır Işık Dağının

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler