Ankara - Nallıhan - Seben Kamp ve Trekking Notları (21-22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,990

EKARAIS

Şimdi orada olmak vardı demek yerine oraya git
Yer
İstanbul
Bir hafta sonu daha heyecan, hareket, harikulade manzaralar, yürüyüş ve tırmanışla dolu geçti. Bu kez güzel spor yaptık. Yorgunum fakat gerçekten çok iyiydi. Arkadaşlarıma bu güzellikleri benimle paylaştıkları için buradan teşekkür etmek istiyorum. Daha sonra devam edeceğim.

Selamlar
Efe

Etiketler
Ynt: Ankara - Nallıhan - Seben Kamp ve Trekking Notları (21-22 Şubat 2009)

Nallıhan'da buluştuktan sonra, Seben istikametinde yola çıktık. Karda kamp yapmak istediğimizden 1000 mt ve üzeri irtifa arıyorduk. Aşağılarda kar yoktu.

Ve işte orayı bulduk.
P1000534.jpg

4 araç, 11 kişi, 1130 metre irtifada kamp kurduk. C.tesi gecesi 2km, Pazar sabahı 3,5km ve Pazar öğleyin 3,5km olmak üzere toplam 9 km yürüyüş yaptık. Ama ne yürüyüş!! Çoğu tırmanmayla geçen bir yürüyüş oldu. Bu kez daha çok film çektim. Ancak onları montajlamak gerekiyor. Az da olsa çektiğim fotoğraflardan yüklüyorum. Esas fotoğrafları Cem, İsmail, Murattan bekliyoruz.

P1000528.jpg

P1000532.jpg

Pazar sabahı Murat bana misafirliğe geldi. Birlikte kahvaltı ettik:
P1000541.jpg

P1000537.jpg

Sabah güneş doğarken ağaçlar çok güzel görünüyordu
P1000529.jpg

P1000533.jpg

Esas faaliyet pazar günü tırmandığımız Muslar vadisi kaya evleriydi. Ancak dediğim gibi fotoğraflar arkadaşlardan gelecek. 250 mt dik bir yamaçtan tırmandık. Çıkması ayrı zor, inmesi ayrı zordu. Ancak yukarıda 3200 yıl önce kayalara oyulmuş evlere konuk olduk. Orada yemek bile yedik.
Bu çiçeğin resmini o tepede çektim.
P1000544.jpg

Arkadaşlar çok güzel etkinlik olmuş..... Gelemediğim için çok üzgünüm... İnşallah birdahaki sefere...

Ertürk günaydın. Biz de seni görmeyi çok isterdik. Kulağını da sık sık çınlattık. Çıtayı gittikçe yükseltiyoruz. Arayı açma.
Selamlar

Arkadaşlar çok güzel eğlenip spor yapmış olduğunuz belli bu sefer sizinle olamadığım için üzgünüm ihşallah ilerleyen günlerde beraber oluruz.

Adnan beycim, Ben de çok isterim. Bir dahaki etkinlikte görüşeceğiz inşallah

Güzel gezi olmuş. Diğer resimler geliyormu? Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Harika bir etkinlikti süperdiii doğaya spora eğlenceye doyduk... çok yürüdük indik çıktıkkk harikaydıııı.... :smiley:

Efe abi rehberliğin ve bizlere vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederiz...

Hava çok soğuktu ayaz bıçak gibi kesiyordu...Doğayla savaşımız başarıyla bitti...Helal olsun bize..

Çok güzel bir gün olmuş sizin için.

Keşke imkanlarımız olsada bizde gidebilsek.

( kar yamıyoki buralarda gidelim bi karda sucuk ekmek yapalım )

[attachment=1]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,732
Kaydolan Son Üyemiz
abdvize

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR