Ankara Seymenleri Buluşma Yeri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,015

Etiketler

Ynt: Ankara Seymenleri Buluşma Yeri

merhaba arkadaşlar yeni topic hayırlı olsun ; birçoğunuz sayfanın neden kapandığını sorup cevap istemişiniz bu konuda bize bilgi verilmedi , sayfa nasıl kapatılır soruları yerine son yazışmaları ve forum kurallarını karşılaştırırsanız sorunuzun cevabı zaten http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0 burada yazıyor

sayfa kapanmadan önceki yazılanları silindiği için birçoğunuz okuyamamış olabilir ama okuyanlarda biliyorki yazılanlar hiç hoş değildi ; aynı sofrada ekmeğini paylaşmış zorda kalınca birbirinin yardımına koşmuş insanların gereksiz yere ve kırıcı bir şekilde yaptığı bu yorumlar ki bunlar tamamen varsayımdan ibaretti bu sonu hazırladı diye düşünüyorum

herneyse bu tarz muhabbetlerden uzak , arkadaşlık ve paylaşımın daha samimi ve sağlam olacağını ümit ettiğim bu sayfada hepimize iyi muhabbetler dilerim

brothers' Alıntı:
merhaba arkadaşlar yeni topic hayırlı olsun ; birçoğunuz sayfanın neden kapandığını sorup cevap istemişiniz bu konuda bize bilgi verilmedi , sayfa nasıl kapatılır soruları yerine son yazışmaları ve forum kurallarını karşılaştırırsanız sorunuzun cevabı zaten http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0 burada yazıyor

sayfa kapanmadan önceki yazılanları silindiği için birçoğunuz okuyamamış olabilir ama okuyanlarda biliyorki yazılanlar hiç hoş değildi ; aynı sofrada ekmeğini paylaşmış zorda kalınca birbirinin yardımına koşmuş insanların gereksiz yere ve kırıcı bir şekilde yaptığı bu yorumlar ki bunlar tamamen varsayımdan ibaretti bu sonu hazırladı diye düşünüyorum

herneyse bu tarz muhabbetlerden uzak , arkadaşlık ve paylaşımın daha samimi ve sağlam olacağını ümit ettiğim bu sayfada hepimize iyi muhabbetler dilerim

erhan haklısın ancak metin hocamın da bir üst yazıda belirttiği gibi iki arkadaş arasında gecen diyalog meselesi değil bence bu... iki arkadaş arasında gecen bir mevzu yüzünden koskoca topic in kapatılmasını benim aklım almıyor açıkcası :mad:

ayrıca hamdi abi zaten forumdan uzaklaştırma yemiş kendisi de uzaklaştırılma gerekcesini kabul etmiş (kabul etmiş derken kendine göre haklı ancak kızgınlık ile yazılan başka yazılardaki aşırıya kaçmayı kastettim) eğer ki kabul etmeseydi yada ifadelerinde uzaklaştırılma konusun da haksız olduğunu söyleseydi bizler zaten o vakitten sonra o topic i boykot eder birşeyler yazmazdık bu kadar basit ;)

ben anlamadım onu bunu da bilmem topic niye kapatıldı??? bu kadar kişiye ben hakaret olarak algılıyorum ve bu yüzden de bu sitenin bir açıklama yapmasını bekliyorum (yapılması da gerekiyordu) bakalım bize göre kapatılma gerekceleri doğrumu yanlışmı?

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Sefer Hocam haklısın ya kusura bakmayın
karıştırmışım iyice.

şunu demek istemiştim
şimdi biz senle yazışıyoruz, konu bazen farklı yerlere gidiyor, seninde benimde kendimize göre kırılma noktalarımız var, atışıyoruz ufaktan, ya da bu tarz şeyler oluyor, ama sonucunda senle bir muhabbetimiz var, ikimizde duracağımız yeri bilip, gayet aklı başında bir biçimde toparlıyoruz meseleyi, sonra da ilk beraber olduğumuzda zaten unutup giiyoruz, bu durum kendi aramızda ve bizi tanıyanların nezdinde böyle.
ama
seni, beni hiç tanımayan, hakkımızda sadece yazdıklarımıza bakarak yorum yapan birileri, rahatsız olabiliyor, yazılanları birilerinin okuması için illaki üye olmasına gerek yok, misafir olarak girip (ki misafirlerin yeri başımız üzere), kimseyi tanımadan, etmeden, hiç bir şey paylaşmadan, yola gitmeden, yazılanları okuyup, durumdan vazife çıkarıp, ortalığı ayağa kaldırmak çok da hoş olmasa gerek, şık değil en azından.
bende bu tırnak içinde misafirlere, kırgınım sadece.
ve
mesajlarımızı,
madem kii sadece üyeler fotoları görebiliyor, jpg formatına çevirip, foto-görsel formatında sadece üyelere mi servis edelim, anlamında biraz da mizahi olarak yazmıştım,
çözüm değil tabi, :D
ama,
en azından,
kendimce,
bakanı, izleyeni görür tanır,
ona göre hareket ederim şeklinde falan filan ...

şöyle geriye yaslanıp baktığımda, gerçekten nitelikli düzgün insanlarla ama yazarak, ama beraberce batarak bir şeyler paylaştığımı görüp mutlu oluyorum, ama tarzını, tavrını, kimliğini hiç bilmediğim birileri ile bir şeyler paylaşıyor olma düşüncesi beni biraz geriyor.
ne yapalım,
sanal ortamın, forum ve paylaşımın da mantığı bu.

evet kurallara uymak lazım, ama kimseyi kırmamak da lazım.

klavyene sağlık metin hocam :smiley:

Önemli olan Ankara gurubunun ölçülü,saygılı,yardımsever,paylaşımcı birlikteliğidir!.
Biz bir aille isek ki bence öyleyiz gerisi teferruattır.
Hamdi abi sanki guruptan kopacakmışsın hissine kapıldım.İnşallah yanılmışımdır.Ama sensiz bu işlerin birşeyleri eksik kalır.Sen soframızdaki yemeğin tuzu,biberi,sosusun adeta.

arkadaşlar kimseyle alıp veremediğim yok.
evet selim'in mesajına yanıt verdim.ama başka bir topicde mesajlar yön değiştermeye başlayınca
uyarı mayetinde beyler topic yörüngesinden çıkıyor uyarıma selimden gelen sadece(1923)yazılı mesajıda var.yanıtlamadım bile.
üstüne bana gelen uyarı mesajı beni şaşırttı.
dediğiniz gibi bizler aileyiz ve aile içi bazen ama öyle ama böyle kırgınlıklar olabilir.
aile içi birşekilde hallolur.
benim anlamadığım işine gelmediğinde fıldır,fıldır mesaj silen işgüzar moderatörler.(sadece benimkileri,işine gelenler duruyor)
bir sene önce balık muhabbetinden atışma noktasına geldiğimiz mesajlaşmaları
diskovery v8 arkadaşımız bizleri uyararak mesajları silmiş konu anında kapanmıştı.
şimdi görüyorumki polimik yaratacak mesajın ucu kendine gelen bir moderatör bir resim atarak kendini savunmaya geçiyor.
böyle yapacağına silsene madem mesajları kökten kapansın konu.
topiğin kapanması benden kaynaklıysa yine tekrarlıyorum.
bana ait olan kral köşe ve gezenbilir pehlivanları topiclerini niye kapatmazlar.
buraya veya başka topiğe bundan sonra son_kral_54 nicim verilmedikçe 20 mesaj sonrasında yazmayacağım.özele ulaşmam lazım.
aksi takdirde ben dailymationdan videolarımı silecem.buda onlara yeter.
he yazmıyorum yada uğramıyorum diye sizlerden kopmuş değilim.
hanımın arkadaşları bana çamurcu diyorlarmış.gerçektende tam çamur oldum.
yapım bu! ne demişler.
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...

L200 ün papuçlarını değiştirdim arkadaşlar
Çok kayıyordu malum.
Umarım bunlar kaymaz,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82379.0

IMG_3308.jpg

IMG_3307.jpg

15 inç çelik jantların göbeklerini de tekrar tornada alüminyum tamamen dolgu yaptırıp pres ile çaktırdım.

Titreme problemi bu sayede ortadan kalktı

Sırada 16 inç lik orjinal L200 jantı bulmak kaldı 4 tane

Bunlar içine de 9,50 x16 ebatındaki dodge lastiğine kaplamacıda
Traktör deseni yapılmasını araştrıyorum.

Aklımıza takılan soru şu

4 tane Traktör desenlli lastik takılınca süspansiyon da ve çekiş sisteminde sıkıntı olurmu arazide ?

Murat, eğer asfalt diyorsan, yağmurlu havalarda falan bunlar da asfalt da çok kayar, dikkat etmek lazım

Serko' Alıntı:
Murat, eğer asfalt diyorsan, yağmurlu havalarda falan bunlar da asfalt da çok kayar, dikkat etmek lazım

Bunlar sadece hafta sonları için Çamur Kaya Tırmanma lasitği arıyom deniyom.
Dünden beri şehir içinde trakılı deniyorum. Asfalta yapıştı resmen.
Hepsini deniyeceğim bakalım.
Biryandan da aramaya devam.

Asfalt ve uzun yol için de ayrıca vakumlu lastik alacağım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.