Sefer Hocam haklısın ya kusura bakmayın
karıştırmışım iyice.
şunu demek istemiştim
şimdi biz senle yazışıyoruz, konu bazen farklı yerlere gidiyor, seninde benimde kendimize göre kırılma noktalarımız var, atışıyoruz ufaktan, ya da bu tarz şeyler oluyor, ama sonucunda senle bir muhabbetimiz var, ikimizde duracağımız yeri bilip, gayet aklı başında bir biçimde toparlıyoruz meseleyi, sonra da ilk beraber olduğumuzda zaten unutup giiyoruz, bu durum kendi aramızda ve bizi tanıyanların nezdinde böyle.
ama
seni, beni hiç tanımayan, hakkımızda sadece yazdıklarımıza bakarak yorum yapan birileri, rahatsız olabiliyor, yazılanları birilerinin okuması için illaki üye olmasına gerek yok, misafir olarak girip (ki misafirlerin yeri başımız üzere), kimseyi tanımadan, etmeden, hiç bir şey paylaşmadan, yola gitmeden, yazılanları okuyup, durumdan vazife çıkarıp, ortalığı ayağa kaldırmak çok da hoş olmasa gerek, şık değil en azından.
bende bu tırnak içinde misafirlere, kırgınım sadece.
ve
mesajlarımızı,
madem kii sadece üyeler fotoları görebiliyor, jpg formatına çevirip, foto-görsel formatında sadece üyelere mi servis edelim, anlamında biraz da mizahi olarak yazmıştım,
çözüm değil tabi,
ama,
en azından,
kendimce,
bakanı, izleyeni görür tanır,
ona göre hareket ederim şeklinde falan filan ...
şöyle geriye yaslanıp baktığımda, gerçekten nitelikli düzgün insanlarla ama yazarak, ama beraberce batarak bir şeyler paylaştığımı görüp mutlu oluyorum, ama tarzını, tavrını, kimliğini hiç bilmediğim birileri ile bir şeyler paylaşıyor olma düşüncesi beni biraz geriyor.
ne yapalım,
sanal ortamın, forum ve paylaşımın da mantığı bu.
evet kurallara uymak lazım, ama kimseyi kırmamak da lazım.