Ankara'da ki Jimnyler Toplanalım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tunjimny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 263
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,876
Merhabalar,

4 Kasim pazar günü Ankara ve çevresinde bir etkinlik var mi? Yoksa birseyler yapalim mi? Ne dersiniz? Tuncay abi, Burak cevaplarinizi bekliyorum bir yer kararlastirip gidelim? Butun doga sevenler gelirse tanismis da oluruz...

Etiketler

Tunjimny' Alıntı:
Bir yer varmı aklında mesajı şimdi gördüm.

Tuncay Abi,

Ben Guvenc diyorum ama Burakla konustum isi varmis bu hafta onunmuzdeki hafta gelebilecek... Ama biz toplanalim bir seyler yapalim.

Haftasonu havada yagisli guvenc harika olur. Ne diyorsunuz? Ona gore programlayalim?

Cumarteside ugrayacagim abi, pazar gunude 11 .30 gibi oarada olurum. Cumartesi sende gel abi istersen?

http://www.andoff.net/Upload/Basın%20Bülteni%20Andoff%20Mahalli%2010-11%20KASIM%202012.docx

Hanım Hastalandı İstanbula gidemiyorum..Eğer hanımı kandırabilirsem pazar günü bende gelicem 2004 Suzuki vitara 3k bide murat ta gelicek XJ ile...

ben gelirsem yoğun istek üzerine mangalda yakıcam haberiniz olsun...

Gecmis olsun Burak acil sifalar,

Bugun toplanacak miyiz? Ufak bir offroad? Birde mangali nerede yakacaksin??

Teşekkürler gebelik var ilaçta kullanamıyoruz o yüzden dikkat etmek gerekiyor..

ben bugün gidemem yarın gelicem Andoff çular hep yakıyorlar mangal vs bizde yakarız orda..

Peki madem o zaman tavuk kalca sis soslu benden... ;D ;D ;D yarin konusalim Burak...

Bende cok eglendim emegine, eline koluna saglik. Bi guvenc yapalim ama bi ara herkese uyunca 3134151512515 uncu keredir soyluyorum ;D Bu arada Tuncay abi bir sen bir ben Ankara'da Jimny yok sanirim ne dersin?