Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

cihan kardeş yan koltuk yeter artık diyorum ve sana hünerlerimi göstermek için sabırsızlanıyorum ;D ;D ;D ;D ;D

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

SDC' Alıntı:
Cihan şimdi kızacaksın bana ama yakınlarda otel, pansiyon v.s. varsa diyorum ;D ;D

Araçsız gelecek olanlar için kamp zor olmayacak mı ::smiley:

Sevtap hanım gönlümüz birllikte kalıp birlikte hareket etmek ister ama :smiley:
İlk kamp yerimiz antalya içi sayılıcak kadar yakında..Dolayısıyla otel ve pansiyon sıkıntımız yok ..
Bu düşüncede olan arkadaşlarımıza kalacağı yeri tabiki ayarlarız..

Kampta kalıcak arkadaşlarımın yok ise uyku tulumu ve çadırı bize bildirirse oda sorun olmaz sayısını bileleim yeter..
Herşey güzel olucak..
Gelemeyenler çok üzülücek ;D

kerembukus' Alıntı:
cihan kardeş yan koltuk yeter artık diyorum ve sana hünerlerimi göstermek için sabırsızlanıyorum ;D ;D ;D ;D ;D

inşallah ,görürüz orada ,göstermene gerek yok ,göreceklerimden eminim ,rusky standart ,ları hazırla ,geliyorumm ;D ;D ;D

kerembukus' Alıntı:
Faruk kardeş buna bende dahilim programa beni de dahil edersen sevinirim.

vayyy yeh yeh keremmm kardeşim.. ;D ;D
Sen ev sahibisin lem..
Antof listesine ekledim seni fütursuzca :smiley: :smiley:

faruk abi cihan kardes benim araba hala standart donanımda sorun olmaz di mi gerci standadrt vx 100 un yapabileceklerini biliyorum da yine de sizlere danisayim istedim malum parkuru siz biliyorsunuz...

Cihan & The Faruk linkdeki araba benim araba ve satılıktır. Yardımlarınızı bekliyorum. VX100 veya VX 80 e geçmek için sabırsızlanıyorum

http://www.sahibinden.com/_2010_ocak_pulu_fiyata_dahil_2000_cherokee_4_7_gold_limited_e-41WQQaXQQ18744107WQQpXQQdisplayitem

pandipieri' Alıntı:
faruk abi cihan kardes benim araba hala standart donanımda sorun olmaz di mi gerci standadrt vx 100 un yapabileceklerini biliyorum da yine de sizlere danisayim istedim malum parkuru siz biliyorsunuz...

yok kardeş , geçeceğimiz yerler ,kolay , bir şey yok ,hatta hiç bir şey yok tu ,en son ben ayrıldığım zaman antalyadan ama şimdiki antalyalı dostlarımızın hazırladığı rota nasıl bilemem ,yolda bırakmayız seni merak etme ,zaten bir tane kardeş aracım ver oda sensin

kerembukus' Alıntı:
Cihan & The Faruk linkdeki araba benim araba ve satılıktır. Yardımlarınızı bekliyorum. VX100 veya VX 80 e geçmek için sabırsızlanıyorum

http://www.sahibinden.com/_2010_ocak_pulu_fiyata_dahil_2000_cherokee_4_7_gold_limited_e-41WQQaXQQ18744107WQQpXQQdisplayitem

kerem sitenin ilanlar bölümüne koy ilanı buraya değil ulennn ;)

super o zaman cihancim, gerci AT/R lastiklerim var kar ve camur icin bir de benim off-road ruhum sonuna kadar... e dostlar da olduktan sonra hersey super olur... kardes arac olacagiz di mi 2 vx 100 gerci seninki benimkinin abisi konumunda hahaha:smiley:

pandipieri' Alıntı:
super o zaman cihancim, gerci AT/R lastiklerim var kar ve camur icin bir de benim off-road ruhum sonuna kadar... e dostlar da olduktan sonra hersey super olur... kardes arac olacagiz di mi 2 vx 100 gerci seninki benimkinin abisi konumunda hahaha:smiley:

ogüne kadar 4 cm daha yükseliyorum , ;D ;D :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

cihan kardeşim ilanlar bölümünü bulamadım ::smiley: ::smiley: :eek:

ne çok duyduk şu alemde bu söylemleri. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yeter artık bu son hareket ;D ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

SON KONULAR

Geri