Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,358
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

cemtascioglu' Alıntı:
faruk abı orada kampa yakın bır yerde hotel ayarlarsan bana hanımla gelecem cok makbule gecer

Hiç sorun olmucak kardeşim buna emin ol .bizler zaten bir aileyiz .ne gerekiyosa yapılır.

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Faruk abi eksik olma, sağolasın. Bir aksilik olmazsa geleceğim inşallah. Uçak kolay abi, desteğin için teşekkürler.

THE FARUK' Alıntı:
Burak kardeşim ne zaman istersen iste uçak biletinide göndereyim.. gönlü güzel kardeşim.. her zaman yanındayız.

Sevgili dostlar..
Antof un yönrtim kurulu toplantısı yeni bitti.. tüm arkadaşlarım akdeniz misafirperverleği adına bir kaç program üzerinde çalışıyoruz.
Önümüzde biraz zaman var. zamanı iyi değerlendirip iyi bir organizasyon olsun dilrğimiiz..
Bir keşif ekibi oluşturduk bu gün..
Biraz zaman tanırsanız bizlere..
Gelen arkadaşlarımızın buluşması kamp yerine intikal etmesi ve genel proğram ile ilgili paylaşımı buradan yapıcaz..
Antof adına sevgiyle kalın..

faruk abı zormu etap olacak standart araç içinmı yoksa modıfıyelı arac ıcınmı olacak etabın zorlugu

cemtascioglu' Alıntı:
faruk abı zormu etap olacak standart araç içinmı yoksa modıfıyelı arac ıcınmı olacak etabın zorlugu

Cem kardeşim parkuru katılımdaki araçların performansına göre yaparız..
Etapla ilgili bilgiyi katılımcı listesinden sonra belirlicez..

ben benım canavarı getırmıycem yol uzun standart jeep le gelicem gercı sorun yok ben gene onu zorlarım gıtmezse sızde cekersınız dertmı yanı

cemtascioglu' Alıntı:
ben benım canavarı getırmıycem yol uzun standart jeep le gelicem gercı sorun yok ben gene onu zorlarım gıtmezse sızde cekersınız dertmı yanı

Sıkıntı yapma kardeşim.
Öncelikli Antof olarak kimseyi bu güne kadar bir yerde bırakmadık bırakmayızda :smiley:
Sen rahat ol.

Antalya sevdiğim bir şehir gerçi ben kumsalı ve şehir merkezinden başka yeri bilmem ama

konuyu rahat takip edebilmek için bir işaret koyuyorum buraya :smiley:

evet sedat abi çok haklısın bir işarette ben koyayım. yazışmaları takip edelim.

Süper bir buluşma olacağına eminim ailecek katılmaya çalışacağız.

Faruk Abi senin yeni dev bj60 böceği de görmüş oluruz. Resimlerini gördüm ağzım açık kaldı resmen. Güle güle kullan.

t392syncro' Alıntı:
evet sedat abi çok haklısın bir işarette ben koyayım. yazışmaları takip edelim.
Sevgili dostlar..
Antoff olarak bir kaç toplantı sonucunda ..sevgili cihan kardeşiminde fikirlerini alarak..Proğramın % 95 i oluşturduk.. Bu akşam sizlerle paylaşıcam..
Sevgiyle kalın..

msmt' Alıntı:
Süper bir buluşma olacağına eminim ailecek katılmaya çalışacağız.

Faruk Abi senin yeni dev bj60 böceği de görmüş oluruz. Resimlerini gördüm ağzım açık kaldı resmen. Güle güle kullan.

Çok teşekkür ederim.. dilerim daha iyisi sizin olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri