Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

AHMET07' Alıntı:
yav birader kızlar yakılırmı ;D

abi ne yapayım can pazarı yoksa beni yakıyorlar baksana ;D ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar odun için para toplarız dert etmeyin , geçen kampta yaptığımız gibi kişi başı 10-15 lira toplarız ,2-3 ton atarlar yahu

Aynen cihancan..

3. keşifte barbaros ve ahmet usta ile beraber turladık bir kaç tane baba devrilmiş kütük tesbit etmiştik yaparız bir operasyon sıkmayın canınızı..

Senide yakmayalım tabi ama ben kızları kastetmiştim.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
burakcım allah razı olsun sende olmasan bunlar beni ateşte çevirecek valla ;D ;D ;D

BİR KARDEŞİMİZİN ANTALYA MERKEZDE MEKANI VAR... VE BU TARZ YİYECEKLER YAPIYOR...ONDAN RİCA ETTİK... SAĞOLSUN BİZİ KIRMADI VE ORADA BİZLER İÇİN KÖFTE, TAVUK,SUCUK, TARZI EKMEK ARASI YENİLEBİLİR GIDALARI BİZE HAZIRLAYACAK......YİYECEKLER HAZIR OLURSA BİRBİRİMIZE DAHA COK ZAMAN AYIRABILIRIZ DIYE DÜŞÜNDÜK... BUNLARIN YANINDA İÇECEK DE GETİRECEK...ALKOLLÜ VE ALKOLSUZ....KURUYEMİŞ VE NARGİLE BİLE OLACAK SANIRIM BİZE SADECE MUHABBET KALIYOR... AYRICA KAHVALTI İÇİNDE AÇIK BÜFE TARZINDA BİR KAHVALTI HAZIRLAYACAK...CUMARTESI GÜNÜ SABAH ERKEN HAREKET ETMEMIZ GEREKIYOR MALUM..KAHVALTI ILE DE ZAMAN KAYBETMEDEN HAREKETE GECEBİLECEĞİZ SANIRIM....VE TÜM BUNLAR COK CÜZZİ FİYATLARLA VERİLECEK..YANI BU SADECE BULUŞMANIN ÖNEMİNE DİKKAT EDİYORUZ ANLAMINA GELİYOR... İÇECEKLER İSE MARKET FİYATLARINA ÇOK YAKIN ÜÇRETLERDE OLACAK... YANI AMACIMIZ RANT DEĞİL....SADECE SİZE VERDİĞİMİZ DEĞERİN KUCAKLAR DOLUSU OLMASI....SAYGILARIMLA

http://www.izlesene.com/video/arabalar-araba----the-faruk/1514191 FARUK ABİNİN EN YENİ VİDEOSU......HAFTA SONUNDAN

Bakkan' Alıntı:
Senide yakmayalım tabi ama ben kızları kastetmiştim.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D

strom' Alıntı:
BİR KARDEŞİMİZİN ANTALYA MERKEZDE MEKANI VAR... VE BU TARZ YİYECEKLER YAPIYOR...ONDAN RİCA ETTİK... SAĞOLSUN BİZİ KIRMADI VE ORADA BİZLER İÇİN KÖFTE, TAVUK,SUCUK, TARZI EKMEK ARASI YENİLEBİLİR GIDALARI BİZE HAZIRLAYACAK......YİYECEKLER HAZIR OLURSA BİRBİRİMIZE DAHA COK ZAMAN AYIRABILIRIZ DIYE DÜŞÜNDÜK... BUNLARIN YANINDA İÇECEK DE GETİRECEK...ALKOLLÜ VE ALKOLSUZ....KURUYEMİŞ VE NARGİLE BİLE OLACAK SANIRIM BİZE SADECE MUHABBET KALIYOR... AYRICA KAHVALTI İÇİNDE AÇIK BÜFE TARZINDA BİR KAHVALTI HAZIRLAYACAK...CUMARTESI GÜNÜ SABAH ERKEN HAREKET ETMEMIZ GEREKIYOR MALUM..KAHVALTI ILE DE ZAMAN KAYBETMEDEN HAREKETE GECEBİLECEĞİZ SANIRIM....VE TÜM BUNLAR COK CÜZZİ FİYATLARLA VERİLECEK..YANI BU SADECE BULUŞMANIN ÖNEMİNE DİKKAT EDİYORUZ ANLAMINA GELİYOR... İÇECEKLER İSE MARKET FİYATLARINA ÇOK YAKIN ÜÇRETLERDE OLACAK... YANI AMACIMIZ RANT DEĞİL....SADECE SİZE VERDİĞİMİZ DEĞERİN KUCAKLAR DOLUSU OLMASI....SAYGILARIMLA

http://www.izlesene.com/video/arabalar-araba----the-faruk/1514191 FARUK ABİNİN EN YENİ VİDEOSU......HAFTA SONUNDAN

Osmancım eline sağlık kardeşim..mahçup ettin beni..

Antalyada of road bir başka yapılıyo senin çekimlerinlede ölümsüzleşti kardeşim..

Umarım misafşrlerimiz korkmazlar.... ;D ;D ;D

osman abi bu organizasyon için teşekkürler bu arada açık büfeyi tekirovayada taşıyabilecekmiyiz acaba

aşkolsun faruk abi....biz ANTOFF uz ayrı gayrımız mı var... sen de bizler için çok şeyler yapıyorsun....yeri gelmiş ken montlarımız bir harıka eline yüreğine sağlık...

;) benimde bir montum var

benimde bi montum var acaba yakılmaktan kurtulurmuyum bende

bsayil' Alıntı:
benimde bi montum var acaba yakılmaktan kurtulurmuyum bende

hadi yırttın bakalım montun varmış :D

barbaros cuma gunu bizi orada tatmın edebilirlerse....kı sanırım edecekler...cumartesı gunu de aksam ve pazar sabah ta tekırovada bize hizmete gelecekler...

birde biz de onların emeğine sahip çıkarsak ... tekırova ya gelmeye ikna etmemız kolay olur sanırım... ben yaklasık 100 kısı olacagız dedim...onlarda ona gore hazırlık yapacaklar...

biz zaten o montlarla ortalığı yakıp kavuracağız.........

AHMET07' Alıntı:
;) benimde bir montum var

Allah birlikteliğimizi ve muhabbetimizi bozmasın..

Montu olmayanlara üzülüyorum kendi adıma.. :smiley:

strom' Alıntı:
barbaros cuma gunu bizi orada tatmın edebilirlerse....kı sanırım edecekler...cumartesı gunu de aksam ve pazar sabah ta tekırovada bize hizmete gelecekler...

birde biz de onların emeğine sahip çıkarsak ... tekırova ya gelmeye ikna etmemız kolay olur sanırım... ben yaklasık 100 kısı olacagız dedim...onlarda ona gore hazırlık yapacaklar...

biz zaten o montlarla ortalığı yakıp kavuracağız.........
montlar yakarrr ;D ;D ;D ;D ;D

abi görünen 100 kişiyi geçiyor zaten ayrıcada böyle bi imkan varken yemekle kim uğraşır ellerine sağlık

THE FARUK' Alıntı:
Allah birlikteliğimizi ve muhabbetimizi bozmasın..

Montu olmayanlara üzülüyorum kendi adıma.. :smiley:

AMİN

bu montlarda ateş tanrısına yakın olmanın ayrıcalığı olsun ;D ;D ::smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,961
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR