KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
Selamlar, Antalya dışından gelen arkadaşlar uyku tulumunuz ve çadırınız yoksa buradan bir av bayisinden ayarlama yaptık ihtiyaç duyanlara cuma akşamı kamp yerine getirtilecektir ücreti karşılığı ( çok kaliteli olmasalar bile iş görecektir sanırım ). Bilgilerinize sunar hayırlı yolculuklar dilerim. Cengiz EFE
ebru kesinlikler yağmurlu bir kamp olacak , antalyada yıllar boyu yaşamış biri olarak söylüyorum , çadır ,konusu çok önem teşkil ediyor , birde sizde ufaklık olacak aman dikkat ,yol güzergahı üzerindede çok yüksek kar olasılığı var , aman dikkat , ıslanmaya kesin gözüyle bakabilirsin ,ufaktanda olsa ,bunlar işin tadı tuzu ,
nasılsın ebru ablacım;slm söyledimdi iletilmiştir
bende geliyorum sizleri vesizin güzel kızınızı göreceğim varmış olsun yağmur olsun ablacım hava çok soğuk olmayacak işin zevki muhabbetimiz sakın cayıyım demeyim bakben bin zorlukla geliyorum )
sizlerle orda gezenbilir ve yeni dostlarımızla çok güsel nezih bir organizayon olucak
Cihan bey saolsun ..
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
cihanülker' Alıntı:
ebru kesinlikler yağmurlu bir kamp olacak , antalyada yıllar boyu yaşamış biri olarak söylüyorum , çadır ,konusu çok önem teşkil ediyor , birde sizde ufaklık olacak aman dikkat ,yol güzergahı üzerindede çok yüksek kar olasılığı var , aman dikkat , ıslanmaya kesin gözüyle bakabilirsin ,ufaktanda olsa ,bunlar işin tadı tuzu ,
arkadaslar cuma icin yagmur olasılıgı yuksek umarim 30% lik olasılık gerceklesir ama cumartesi aksama dogru rahatız... hatta ogeleden sonra bile olabliir...
melinda' Alıntı:
nasılsın ebru ablacım;Selam söyledimdi iletilmiştir
bende geliyorum sizleri vesizin güzel kızınızı göreceğim varmış olsun yağmur olsun ablacım hava çok soğuk olmayacak işin zevki muhabbetimiz sakın cayıyım demeyim bakben bin zorlukla geliyorum )
sizlerle orda gezenbilir ve yeni dostlarımızla çok güsel nezih bir organizayon olucak
Cihan bey saolsun ..
İyiyim Meltem sende iyisindir inşallah yok caymak gibi bir niyetimiz
ama yine tedirginlik var tabiii...
şiddetli yağmur olursa birbirimizi de göremeyiz arabadan dışarı çıkamayız artık
cihanülker' Alıntı: