Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,722
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Merhaba Arkadaşlar;

Son listeye baktığımda birçok ailenin gelmediğini görüyorum, biz ailecek gelecektik, şimdi fikrimiz değişmeye başladı, aile ortamı olmayacak gibi, yanılıyor muyum ???

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

etezel' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar;

Son listeye baktığımda birçok ailenin gelmediğini görüyorum, biz ailecek gelecektik, şimdi fikrimiz değişmeye başladı, aile ortamı olmayacak gibi, yanılıyor muyum ???
ailecek gelecek arkadaşlarda var sevgili dostum ama özünde biz kocaman bir aileyiz hayırlı akşamlar

etezel' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar;

ebru zaten biz bir aileyiz yahu ,sen desene biz gelmekten vazgeçtik diye kardeşceğizim

KAMPA KATILACAK TÜM ARKADAŞLARA TEKRAR BİLGİ VEREYİM.....

KAMP ALANINDA YİYECEK İHTİYACIMIZI KARŞILAYACAK BİR BÜFE TARZINDA YIYECEK ARACI OLACAK....

KÖFTE
SUCUK
TAVUK GİBİ YIYECEKLERIN DISINDA

KAHVALTI HİZMETIDE VERECEK.. BİRA VE DİĞER İÇECEKLER DE BULUNACAK...VE ALKOLSÜZLER TABİKİ...

ÇEREZ VE NARĞİLE HİZMETIDE VAR...

VE DAHA BİR ÇOK ŞEY... BU HİZMET CUMARTESI GUNU YAPILACAK KAMPTA DA HİZMET VERECEK... SAYGILARIMLA....

haaaaaaaa niyet bozulduysa biz karışmayalım cihanım

strom' Alıntı:
KAMPA KATILACAK TÜM ARKADAŞLARA TEKRAR BİLGİ VEREYİM.....

KAMP ALANINDA YİYECEK İHTİYACIMIZI KARŞILAYACAK BİR BÜFE TARZINDA YIYECEK ARACI OLACAK....

KÖFTE
SUCUK
TAVUK GİBİ YIYECEKLERIN DISINDA

KAHVALTI HİZMETIDE VERECEK.. BİRA VE DİĞER İÇECEKLER DE BULUNACAK...VE ALKOLSÜZLER TABİKİ...

ÇEREZ VE NARĞİLE HİZMETIDE VAR...

VE DAHA BİR ÇOK ŞEY... BU HİZMET CUMARTESI GUNU YAPILACAK KAMPTA DA HİZMET VERECEK... SAYGILARIMLA....
ellerine sağlık osman abiii

yani aile ortamı ne demek onu anlayamadım yahu ,biz hangi gezimize giderken aile ortamı var diye gittik ,veya bu gezi bekarlar bu gezi aileler gezisi dedik ,isteyen ailesi ile geldi isteyen bekar ,isteyen kız arkadaşı veya erkek arkadaşı ile ,hiç bir zamanda bu konularla ilgili bir problem yaşamadık ,yaşatmayızda,ayrıca bende böyle bir şeye izin vermem ,kaldıki gezenbilir zaten çok büyük bir aile ,bu aile içindede ayrım hiç yapmadıkki ,arkadaşlar ;) ;) ;)

aynen cihanım bu kadar emek bu kadar heyecan ayrım yapmak için yaşanmadı ::smiley: ::smiley: ::smiley:

1-Faruk abi,video muhteşem ;D
2-Osman Bey,desenize tatil köyü tadında olucak.Sayenizde en konforlu kampımızı yapıcaz gibi görünüyor.
3-Cihaaaaaaaaaaaaaaannnnnn unutma,çadırda ben varım ;D
4-Enişteeeeeeee geliyorum.
Şaka maka yatmam lazım ama,ne hikmetse yatasım yok ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
1-Faruk abi,video muhteşem ;D
2-Osman Bey,desenize tatil köyü tadında olucak.Sayenizde en konforlu kampımızı yapıcaz gibi görünüyor.
3-Cihaaaaaaaaaaaaaaannnnnn unutma,çadırda ben varım ;D
4-Enişteeeeeeee geliyorum.
Şaka maka yatmam lazım ama,ne hikmetse yatasım yok ;D
erkan abeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

bende heyecanla seni bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

;D ;D Sen tuzla limonu ayarla enişte ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
;D ;D Sen tuzla limonu ayarla enişte ;D ;D

anammmm tekila partisimi var yahuuuuuuuu

bende bu tekilayı içtikçe bayılıyorum yahu
;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
anammmm tekila partisimi var yahuuuuuuuu

bende bu tekilayı içtikçe bayılıyorum yahu
;D ;D ;D

;D ;D aynen ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
;D ;D aynen ;D ;D

ben seni yarın akşam evde misafir edeceğim sayın abimmmmmmmm
kendini hazırla

bsayil' Alıntı:
ben seni yarın akşam evde misafir edeceğim sayın abimmmmmmmm
kendini hazırla

Eyvallah enişte ;)
Dur, hele bi kavuşalımda :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri