Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,819
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

cuma gecesi yagmur olasılıgı 70%

cumartesi gun icinde yagmur olasılıgı 20%

bunlarda olasılık hesapları... :D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Cuma gecesi yağmurdan kaçış yok.

http://windguru.com/int/index.php?sc=37742

Fırtına da rahatsız edecek düzeyde. Kampın güzeli cumartesi gecesi . . .

Selamlar, Antalya dışından gelen arkadaşlar uyku tulumunuz ve çadırınız yoksa buradan bir av bayisinden ayarlama yaptık ihtiyaç duyanlara cuma akşamı kamp yerine getirtilecektir ücreti karşılığı ( çok kaliteli olmasalar bile iş görecektir sanırım ). Bilgilerinize sunar hayırlı yolculuklar dilerim. Cengiz EFE

Arkadaşlar yağmur fırtına pek iyi haberler vermiyorsunuz korkutuyorsunuz bizleri
ıslak ıslak dolaşmayalım oralarda sonra hasta olmayalım....

Şu uyduya bir daha bakalım blki bizi kandırıyordur ha ne dersiniz? ;D
Bugün Ankara'da da kar yağışı var demişlerdi ama....

etezel' Alıntı:
Arkadaşlar yağmur fırtına pek iyi haberler vermiyorsunuz korkutuyorsunuz bizleri

ebru kesinlikler yağmurlu bir kamp olacak , antalyada yıllar boyu yaşamış biri olarak söylüyorum , çadır ,konusu çok önem teşkil ediyor , birde sizde ufaklık olacak aman dikkat ,yol güzergahı üzerindede çok yüksek kar olasılığı var , aman dikkat , ıslanmaya kesin gözüyle bakabilirsin ,ufaktanda olsa ,bunlar işin tadı tuzu ,

etezel' Alıntı:

nasılsın ebru ablacım;slm söyledimdi iletilmiştir
bende geliyorum sizleri vesizin güzel kızınızı göreceğim varmış olsun yağmur olsun ablacım hava çok soğuk olmayacak işin zevki muhabbetimiz sakın cayıyım demeyim bakben bin zorlukla geliyorum :smiley:)
sizlerle orda gezenbilir ve yeni dostlarımızla çok güsel nezih bir organizayon olucak
Cihan bey saolsun ..

baktık cadır su alıyor geçeriz suburbana...malum ıkı oda bir salon...

cihanülker' Alıntı:
ebru kesinlikler yağmurlu bir kamp olacak , antalyada yıllar boyu yaşamış biri olarak söylüyorum , çadır ,konusu çok önem teşkil ediyor , birde sizde ufaklık olacak aman dikkat ,yol güzergahı üzerindede çok yüksek kar olasılığı var , aman dikkat , ıslanmaya kesin gözüyle bakabilirsin ,ufaktanda olsa ,bunlar işin tadı tuzu ,

Napalım katanacağız artık kıyafetleri bol tutup durumu telafi etmeye çalışağız

arkadaslar cuma icin yagmur olasılıgı yuksek umarim 30% lik olasılık gerceklesir :smiley: ama cumartesi aksama dogru rahatız... hatta ogeleden sonra bile olabliir...

melinda' Alıntı:
nasılsın ebru ablacım;Selam söyledimdi iletilmiştir
bende geliyorum sizleri vesizin güzel kızınızı göreceğim varmış olsun yağmur olsun ablacım hava çok soğuk olmayacak işin zevki muhabbetimiz sakın cayıyım demeyim bakben bin zorlukla geliyorum :smiley:)
sizlerle orda gezenbilir ve yeni dostlarımızla çok güsel nezih bir organizayon olucak
Cihan bey saolsun ..

İyiyim Meltem sende iyisindir inşallah yok caymak gibi bir niyetimiz
ama yine tedirginlik var tabiii...
şiddetli yağmur olursa birbirimizi de göremeyiz arabadan dışarı çıkamayız artık

snguntac' Alıntı:
baktık cadır su alıyor geçeriz suburbana...malum ıkı oda bir salon...

ben de aynını yapmayı dusunuyorum arabada yatmak en iyisi olacak galiba...

cihanülker' Alıntı:

cihancım aynı yere uzunca bir süre yağmur olmuyo antalya da Malum rüzgarla yer değiştiriyo..

Buna göre bireysel tedbiride almak gerekli şemsiye ve yağmurluk bulunmalı diye düşünürüm koçtaşta alt üst yağmurluk 10 tl çizme 10 tl ..

THE FARUK' Alıntı:
cihancım aynı yere uzunca bir süre yağmur olmuyo antalya da Malum rüzgarla yer değiştiriyo..

Buna göre bireysel tedbiride almak gerekli şemsiye ve yağmurluk bulunmalı diye düşünürüm koçtaşta alt üst yağmurluk 10 tl çizme 10 tl ..

aynen abcim herkes önlemini alsın ,ben 3x3 bir tane getiriyorum ,yavuz kardeşimizdeki brandayıda getiriyorum ama yetmez ,

ben antalyadayım ;D yemek yıyorum hatta yolda kar yok ayrıca sımsekler çakıyor antalyada yamur olasıgı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri