Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,769
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Konaklama nasıl olacak? Çadır,otel,bungalov?

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

tolgameltem' Alıntı:
Konaklama nasıl olacak? Çadır,otel,bungalov?

tolga çadır olacak , cuma günü antalya merkeze çok yakın bir yerde konaklanacak ,isteyen otel ,pansiyonda kalabilir ama cumartesi sabahı saat 07 de ,dağ yolundan kemere gideceğiz oradan ,tekirovadaki kamp yapacağımız küçük koya ,program biraz sıkışık olduğundan çadırda konaklama en mantıklısı ,hareket açısından ,hava durumu malum antalya olacağından yağacak yağmur dışında bir sıkıntımız olmaz ,ama yinede kış tabi kıyafet ve ve kamp eşyalarınızı ayarlamanızda fayda var ,yiyecek işinide ,standart buluşmalarda yaptığımız gibi herkes kendisi halledecek, sadece cumartesi ,tekirova köyünde alışveriş için 30 dakika mola verilecek ,

emrahmarti' Alıntı:
Barbaros abi küçük olan altuğ ;D

Benim o tarihlerde nerede olacağım belirsiz. Türkiye'de olursam sizi görmeye gelirim.

kardeş umarım bu güzelliği bizimle paylaşırsın

t392syncro' Alıntı:
kerim abi antalya gitmek için adını yazdırmış hiç inandırıcı değil. ;D kerim abi ankara etkinliklerine katılmıyorki antalyaya gelsin.
Kaan bir türlü buluşamıyoruz etkinliklerde,
Elmadağ da gözlerim seni aradı bulamadım,tam senlik çamur vardı,
Antalya kaçmaz,bir sıkıntı doğmazsa ben programı mı yaptım Antalya ya.

Ben de varım inşallah, çok önemli sorun çıkmazsa oradayız.
1-cihan ülker Ankara araç 5 kişi
2- Burak Akkan İstanbul uçak
3- Mustafa Tezel Ankara 3 kişi araç
4-Erkan Baydemir İstanbul uçak
5-Mete Gürel Osmaniye araç
6- Ufuk Özkan Ankara araç
7-Barbaros SAYIL Antalya araç
8-Necmi Çevirme Ankara araç
9-Kerim Alöç Ankara araç
10- Abdullah Bukan Osmaniye araç
11- Ali Kıldış Osmaniye araç
12- ahmet demir Antalya araç
13- Cem TASCIOĞLU İstanbul araç
14-Halit kavuk Antalya araç
15-Nuri tetik Antalya araç
16-gökhan yıldırım Antalya Araç
17-Serkan SAYGAN Izmir Arac
18-erdoğan özdemir antalya araç
19 lokman yavuz antalya araç
20-osman gökçenoğlu antalya araç
21-mustafa arslankurt Ankara araç
22- Altuğ Onaran Ankara araç
23-Recep Öztürk Bursa araç

bsayil' Alıntı:
erkan abeyyyyyyyyyyyyyyyyyy dikkat et bu topraklar bizimmmmmmmmmmmmmm ;D ;D ;D

İşte bu yüzden bu kadar rahatım. :D
Koca Antalya arkamızda bee ;D ;D

Bu arada;
Kendi evimde seyirci baskısından dolayı baskı altında kalıyorum ;D
O yüzden deplasmanda daha rahat oynuyorum ;D ;D zuahahaha ne demekse, bende anlamadım ;D ;D

Hadi bakalım liste gayet iyi gidiyo ;D
gelenler mutlu dönerler..
gelemeyenler bin pişman olurlar benden söylemesi.. ;D ;D

Erkannn ;D ;D Sen ev sahibisin kardeşim :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
İşte bu yüzden bu kadar rahatım. :D
Koca Antalya arkamızda bee ;D ;D

Bu arada;
Kendi evimde seyirci baskısından dolayı baskı altında kalıyorum ;D
O yüzden deplasmanda daha rahat oynuyorum ;D ;D zuahahaha ne demekse, bende anlamadım ;D ;D

dükkan senin abeyy sen gel ne senatlar ne showlar var sana

yarın sabah da kısmetse keşfe çıkıyoruz hep beraberrrrrrrrrrrrrrr

;D ;D ;D ;D ;D ;D

GEZENB?L?R LOGO1.jpg

arkadaşlar gezinin google haritası varmı?

Abi gezinin afişi var Antalyalı arkadaşların daveti var daha ne olsun ne etcen haritayı sanki yollar asvaltsa gitmeyecenmi ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Abi gezinin afişi var Antalyalı arkadaşların daveti var daha ne olsun ne etcen haritayı sanki yollar asvaltsa gitmeyecenmi ;D ;D ;D

evet evet asvaltsa olmaz :smiley: Ne olur yani nerden gideriz geliriz görsek kötümü olur teknoloji özürlü adam :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
evet evet asvaltsa olmaz :smiley: Ne olur yani nerden gideriz geliriz görsek kötümü olur teknoloji özürlü adam :smiley: :smiley:

Abi ne yapam yaw bu google amcanın haritalı şeysini kullanamıyom kullananı da kıskanıyom tabiyatiyle sende hemen yüzüme vuruyon beceriksizliğimi ne yapam ben bilgisayar özürlüyüm nete bile bilgisayar yerine bulaşık makinesinden bağlanıyom var sen düşün sakarlığı beceriksizliği ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri