Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,415
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

SDC' Alıntı:
Evet, 12:15 de uçağım :smiley:

Tamamdır. havaalanı için bir karşılama ekibi oluşturduk..İçiniz rahat olsun.

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

THE FARUK' Alıntı:
Erkan dur karıştırma ortalığı.. zor ikna ettik burak kardeşi zaten.. :D ;D

Yok abi ;D
Burak'la telefonda konuştuğumda birlikte gideriz felan diye konuşuyoduk.
Sonra aksilik çıkınca Burak'ta yattı felan dedikkiiii güzel haber geldi bugün :D

cihanülker' Alıntı:
burdur üzerinden geleceğiz arkadaşlar

cihan merhaba,

Km olarak burdur veya Isparta çok oynamaz sen biliyorsun.Ama size tavsiyem Isparta üzerinden gelmeniz zira şu mevsimde çok güzel manzarası olur.

selamlar

Faruk Abi, bildigin gibi ben izmirden geliyorum, kac gibi Antalyada olalim ne onerirsin ?

Bakkan' Alıntı:
Serkan sağol, severek sana eşlik ederim.
Co pilot da olurum, iyi çalışırım, sorun çıkarmam. :D

İşte uslup ve yaklaşım bu....
Seviyeli,sevecen,uyumlu,fedakar,katılımcı ,paylaşımcı arkadaşlarım..
Siz değerleri dostlarımızı misafir etmekten antof olarak onur duyarız.

pandipieri' Alıntı:
Faruk Abi, bildigin gibi ben izmirden geliyorum, kac gibi Antalyada olalim ne onerirsin ?

Serkancan cuma günü akşam en geç 17.00 de kamp yerinde toplanmayı pilanladık..

dostlarimizin guzelligi bizlere guzellik katar, paylasinca dostluk ve mutluluk buyur, doga severler olarak kendimize dogayi ornek alıyoruz faruk abicim :smiley:....

sizlerin de varligi ile buyuyup gidiyor guzellikler...

Erkan haklısın, o gün önemli bir iş konusu var, vicdanen rahat değilim ama geleceğim inşallah. Umarım bana sorun yaratmaz. Zaten uçak bileti alındı. ;)

CDM-SUBARU' Alıntı:
:smiley: Aaa sevindim bak,hani aksilik çıkmıştı yaw,gelemiyodun felan. :smiley:

anladim faruk abi, oncesinde nerede bulusacagiz...? ona gore izmirden cikariz gerci erken cikmayi planliyorum...

burak dostum artık katıldin aramiza geriye bakma bence, birak geri sayım off-road'a saysin :D

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24

arkadaslar bende çarsamba sabahı çıkıcam yola aksamı antalyadayım persembe sabahıda havalimanından annemle babamı alıcam

Ben kafamda ayarladım zaten, birde müdürüme anlattım mı tamamdır. ;D

pandipieri' Alıntı:
anladim faruk abi, oncesinde nerede bulusacagiz...? ona gore izmirden cikariz gerci erken cikmayi planliyorum...

burak dostum artık katıldin aramiza geriye bakma bence, birak geri sayım off-road'a saysin :D

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24

Cem büyük aile olarak mı katılıyorsun, ne güzel. :smiley:

cemtascioglu' Alıntı:
arkadaslar bende çarsamba sabahı çıkıcam yola aksamı antalyadayım persembe sabahıda havalimanından annemle babamı alıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri