Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,375
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

gokhanlro' Alıntı:
cihan merhaba,

Km olarak burdur veya Isparta çok oynamaz sen biliyorsun.Ama size tavsiyem Isparta üzerinden gelmeniz zira şu mevsimde çok güzel manzarası olur.

selamlar

gökhancım konvoy olarak geleceğiz bir an evvel kamp yerine ,ulaşmak isteğimiz ,dönüşte oradan yaparız hele bir gelelimde

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

THE FARUK' Alıntı:
Tamamdır. havaalanı için bir karşılama ekibi oluşturduk..İçiniz rahat olsun.

Çok konukseversiniz, teşekkürler :smiley:

Değerli dostlar etkinlik tarihi yaklaştığından dolayı son listemizi güncellemek adına..
Aynı araç içinde gelicek arkadaşlarımızında isimlerini ekleyelim dolayısıyla gelen kişi sayısınıda bilmemiz gerekiyo..sevgiyle kalın..

Gezenbilir Misafir listesi...............

Cihan ÜLKER ANKARA
Mustafa TEZEL ANKARA
Ufuk ÖZKAN ANKARA
Necmi ÇEVİRME ANKARA
Kerim AlÖÇ ANKARA
Mustafa ASLANKURT ANKARA
Altuğ ONARAN ANKARA
Çağlar ÇAĞLAR ANKARA
Kezban GANJAVİ ANKARA
Ferdane GÜL ANKARA
Alfonse ANKARA
Can PEKTAŞ ANKARA
Mücahit MADEN İSTANBUL
Burak AKKAN İSTANBUL
Erkan BAYDEMİR İSTANBUL
Cem TAŞÇIOĞLU İSTANBUL
S.Dilek ÇİMEN İSTANBUL
Bülent AYTEMİZ İSTANBUL
Mustafa ÖZDAĞ İZMİT
Okan TOZUN İZMİT
Fatih YAZICI İZMİT
Önder ÖZDENKAYA İZMİT
Serkan SAYGAN İZMİR
Mustafa DEMİREL İZMİR
Duran EKER ADANA
Ferda ERKİŞİ OSMANİYE
Mustafa ERKİŞİ OSMANİYE
Mete GÜREL OSMANİYE
Abdullah BUKAN OSMANİYE
Ali KILDIŞ OSMANİYE
Recep ÖZTÜRK BURSA
Ertuğrul AÇIKGÖZ KAYSERİ
Bülent KÖK SİVAS
Salim GÜNTAÇ ISPARTA
Fahri YEŞİLOT ISPARTA

pandipieri' Alıntı:
anladim faruk abi, oncesinde nerede bulusacagiz...? ona gore izmirden cikariz gerci erken cikmayi planliyorum...

Birinci kamp yerimiz antalya merkeze çok yakın kardeşim ..Tüm katılımcıları Antalya girişinizde telefonla yönlendiricez..

proje yönetim.jpg

Organizasyon irtibat numaraları..

GÖREVLİ LİSTESİ.jpg

arkadaşlar ben gelemiyorum kusura bakmayın

NVR01' Alıntı:

haydaaaa bunerden çıktı şimdi yahu duran cım

NVR01' Alıntı:

Hayırdır duran kardeş.?

THE FARUK' Alıntı:
Hayırdır duran kardeş.?

barboros sen nerdesiniz sabittemi abi

Duran yapma beee,ne güzel bi hafta sonu geçiricektik.STI felan konuşcakdık.
Hayırdır abicim,umarım ciddi bişey yoktur.

AHMET07' Alıntı:
barboros sen nerdesiniz sabittemi abi

Mümkündür ahmetcan Barbaros sabitin yaptığı hamsi tavanın tadına geçen gün vakıf oldu kardeşim..Evide yakın eh artık ararsak sabitin yanında buluruz.. ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Mümkündür ahmetcan Barbaros sabitin yaptığı hamsi tavanın tadına geçen gün vakıf oldu kardeşim..Evide yakın eh artık ararsak sabitin yanında buluruz.. ;D ;D

bu saaten sonra balık kılçıkları kalmıştır beabi

yaw mesela yani ;D ;D ;D ;D ;D ;D geliyorum geliyorum şükür sorun yok takılayım dedim ;D ;D ;D ;D ;D

sayın abilerim evde pineklemepozisyonumdayım maalesef ;D ;D :-[

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,981
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri