Arabadan Dışarıya Müzik Dinletenlerin Derdi Nedir ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rechargeable Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,479
Ynt: Arabadan Dışarıya Müzik Dinletenlerin Derdi Nedir ?

:D

bu konuyla ilgili dikkatimi çeken bir şey daha var; bunu yapanlar genellikle erkekler oluyor değil mi? :D, ben öyle yüksek sesle arabada müzik dinleyen bayana hiç raslamadım da :smiley:...

Etiketler

kapı önü senerada bende karşıyım ama yoldan geçen bir araç max 20-30 sn yanınızdan geçip gider biraz hoş görülü olun bu kadar tahammülsüzlük niye :(
ayrıca ben sürekli türkçe pop dinlerim ama orhan gencebay mükemmel bir sanatcı cok güzel şarkıları vardır uzun yolda orhan baba dinleyin acayip keyifli seyehat ettiğiniz göreceksiniz :smiley:

Sadece ve sadece güzel olan müzik herzaman heryerde her şekilde dinlenir. Yaz kış fark etmez. Ses sistemi de buna dahil.

ekiNoks' Alıntı:
:D

bu konuyla ilgili dikkatimi çeken bir şey daha var; bunu yapanlar genellikle erkekler oluyor değil mi? :D, ben öyle yüksek sesle arabada müzik dinleyen bayana hiç raslamadım da :smiley:...

1. sayfada buna aday 2 kişi var sanırım ;D ;D ;D

figo' Alıntı:
Sadece ve sadece güzel olan müzik herzaman heryerde her şekilde dinlenir. Yaz kış fark etmez. Ses sistemi de buna dahil.

evet var :D
Uğur Işılak ve Haluk Levent dinleyecez bide çalga açtık mı

figo' Alıntı:

Yaş itibariyle benim kafam kaldırmaz o kadar gürültüyü :D :p. Perihan da yaparsa domatesli çiviler koyacağım yollarına :D...

Olur da bir gün şeytan karışırsa işimize o zaman seni de alırız yanımıza Ömer :D...

ekiNoks' Alıntı:
Yaş itibariyle benim kafam kaldırmaz o kadar gürültüyü :D :p. Perihan da yaparsa domatesli çiviler koyacağım yollarına :D...

Olur da bir gün şeytan karışırsa işimize o zaman seni de alırız yanımıza Ömer :D...

kızım yaşımızda ne varmı aaa domatesleri salata yapalım da karnımız doysun çivilere yazık :D

peşehodka' Alıntı:
kızım yaşımızda ne varmı aaa domatesleri salata yapalım da karnımız doysun çivilere yazık :D

Sen sor bakalım sizin uzman doktorlara, bu işi 30 yaş üzeri yapanların dertleri neymiş, biz de öğrenelim :D...

ekiNoks' Alıntı:
Sen sor bakalım sizin uzman doktorlara, bu işi 30 yaş üzeri yapanların dertleri neymiş, biz de öğrenelim :D...

dedi ki gez eğlen yaşa spor yap sosyal aktivitedir :D

Ne yalan söyleyeyim ara sıra bende yapıyorum ama sıradışı deyil. Hele gürültü hiç deyil.
Burda yazdıklarım da zaten sıradan herkesi kapsıyor diyebilirmiyim?
Uzman doktor da benim kafadanmış hani yani.
GÜZEL
OLAN
HERŞEY

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

SON KONULAR

Geri