Ynt: Araç İçi ve Dışı DVR Kayıt Sistemi
40Yıla yakın Mercedes,Bmw araçları hasarlarını ve onarımını yapan bu arada oluşan birbirinden ilginç karmaşık kazalara rastlıyordum.İşte bu durumlarda olayı ne ben,ne sigorta,nede eksper çözemiyoruz ve bu iş uzayıp gidiyor bu sebeblede her iki araç sahibi ardından ben işyeri sahibi olarak eksper ile sonra eksper sigorta ile arap saçına dönen bir duruma maruz kalıyorduk duk diyorum çünkü 1.5 yıldır yerimi gençlere bıraktım.İşte sizin bu bilgi akışınızı takip ederken aslında mesleğim ile ilgili böyle sorunlar,kazalar,hasarlar ile ilgili uzun yıllar hep böyle araçlara bu tür cihazların takılması ile işimizin kolaylaşması bu tür sıkıntıların sıfıra indirilmesi vede en önemlisi hatanın hangi tarafta olmasını ortaya koyması her zaman kafamı kurcalamıştır.
İşte artık teknolojinin ilerlemesi ile sanııyorum sizin bazı etkinlikler için düşündüğünüz bu sistemler artık tüm araçlarda standart olacak gibi görünüyor vede en çok sigortacıların işine yaracağı gibi yolların rahatlamasına,mahkemelerin bu davaları kolayca çözmesine bizim işyerlerindeki (Kaporta onarım) yıllardır sürüp giden tartışmaların sona ermesi gibi daha şuan aklıma gelmeyen faydaları,çözümleri olacak gibi görünüyor.
Bende 2 yıl önce aracımın orjinal iç dikiz aynasından geri görüşü rahat olmadığından aracı alır almaz hemen bu sistemi kendim kurdum ve sadece 2 hafta sonra çok önemli 3 vakayı çok şükür kazasız ve ölümsüz atlattım ve bir kez daha önemini anlamış oldum.
Bu yazışmalarınızdan çok faydalanacaklar olacaktır. Paylaşım için bütün arkadaşlara teşekkürler ederim.
saygılarımla