arkadaşlar kendimi tanışma bölümünde tanıttım fakat burada tekrar tanıtayım belki görmeyenler olabilir, adım erçin makine teknikeriyim fakat çalışmıyorum...
otomobillerle uzun zamandır ilgileniyorum. fakat off road olayına yenı merak sardım, daha dogrusu off road ızlerdım onceden fakat bu dunyanın ıcıne gırmeyı dusunmemıstım, şimdi ise ciddi ciddi düşünüyorum.
6000 - 8000 ytl arasında bir bütçeyle bir araç almayı düşünüyorum öncelikle sizce bu paraya işime yarar bir 4x4 alabilirmiyim?
(araca ben sürekli bineceğim, fakat evin 2. aracı olacak ve buyuk ıhtımallede aktıf olarak sürekli kullanılacak)
ilk olarak aslında ben defender 90 isterdim fakat imkanzıs gibi görünüyor,
110 hakkında bi fikir hala olusuramadım, bu fiyata alacağım benzinli yada dizel bir 110 dan hayır beklemek dogru olurmu?
en guclu tercıhlerım arasında samurai ve niva var. ben az cok bu ıkı aracın avantaj ve dezavantajlarını arastırdım, nıva daha agır basıyor ama yakıt olayını duyunca şok oldum 100 km de 11-12 lt lpg tüketiyormus, bnzını dusunemıyorum,
bana bu araçlar hakkındakı fıkırlerınızı aktarırmısınız, hem land rover hem samurai hem de nıva yonunden...
siz olsanız bu parayla hangısını alırsınız? kac km aralıgında, kac model falan iste...(araç illede yuksek model olacak dıe bısı yok, km sı cok yuksek olmasın yeter)
amacım sızler gıbı bu dunyaya gırmek ve benı yolda bırakmayacak ve cızıldı vuruldu dıye uzmeyecek bır araba bulmak.