Araç Seçimi Için Lütfen Yardım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferh4t Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,890

ferh4t

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Öncelikle herkese merhaba.
Aranıza yeni katıldım.
Adım Ferhat 29 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum

Sizden yardım istediğim konu ise hiçbir bilgim olmayan ama çok fazla ilgilendiğim Off Road araçları.
Şuanda kullandığım aracım 2009 Honda Fn2 Type-R (340Hp).. Bu aracımı satmak zorundayım 2 kapılı olması nedeni ile 4 aylık kızım ve eşim biraz zorluk yaşıyor inip biner iken, ki benden önceki sahibi ile el sıkıştık verdim gibi birşey.

Size sormak istediğim Typer ı sattıktan sonra elimde arabaya ayıracak 40bin TL gibi bir rakam kalıyor. 40bin ile beni üzmeyecek ne tür araçlar ala birim.
Ben L200 almak istiyordum ama eşim pek sıcak bakmadı.. Daha sonra ZJ baktım ama iç dizaynı pek hoşuma gitmedi 2001+ WJ 4.7 ler ile ilgilenmeye başladım ama arıza konusu beni korkutuyor. esnaf olduğum için haftada 1 günüm boş onuda tamirde geçirmek istemiyorum :smiley:

Alacağım araç ile yapacaklarım; Haftada bir gün Belgrad ormanında biraz çamura batmak oradaki off road parkurlarına girmek gibi şeyler. Yılda 1 sefer de yaklaşık 2.000 km uzun yol. aracın 1 yılda toplam yapacağı yol 3.000 km :smiley:
Yapacağım modifikasyonlar ise; aklımda 4inç yükseltme, uygun ölçüde jat lastik, vinç, ön arka tampon gibi temel off road geliştirmeleri.

Sizce ben ne almalıyım?
Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim..

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri