Araç Üstü Çadır Yapmak Istiyorum Yardım Ve Onerilerinizi Bekliyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acemibey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,779
Araç üstü çadır kullanan çok var,tavan barı kırılan yada tavanı çöken hiç duymadım, varsa kullanıcıları buraya yazmıyor

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Merak ettiğim Yük tavan yan çubuklara verilmesi idi ki dahada merak ettim şimdi yaklaşık 200-250 yük ile yan çubukların dayanıp dayanmayacağı
Doblonun tavan yük limiti 100 kg. Bu 100 kg araba bir çukura düştüğünde kazandigi ivme ile 400 500 kg olur. Tavan citalari bu ağırlığı taşıyacak şekilde yapılmıştır. Bugüne kadar gördüğüm en dandik tavan çıtası Duster'inkiler ama onlarca araçta çadır takılı olmasına ragmen hiç sorun yaşayan duymadım.
 



selamlar Acemibey ne oldu çadırı yapatızmı üst ve alt kabuklar için neler kullandınız .Yoksa yapım işine aramı verdiniz.
 



Yakın bir zamanda kayinçom ile beraber araç üstü çadır imalatı yapacağız. Önce kendimiz için tabi. Maliyetler ne olur bilmiyoruz. Her türlü makina ve ekipmanlar kendimize ait olacağı için maliyeti epey düşüreceğiz. Sadece malzeme ve branda için maliyetimiz olacak. Şu an örnek resimler topluyorum. Güzel kaliteli bir şey olması için çalışacağız.
 

Yeni konu acma yerine bu kervana bende 2018 mart tarihinde katilmak istedim .sert kabuk arac üstü cadir yapmaya karar verdim. Bakalim ne olacak. Alacagım ile ayni parada olsa ben yaptım zevki baska .yakında başlıyorum :smiley:
 

Başladım bile
20180308 105549


Ekli dosyayı görüntüle 499768
 







Sevgili dostum bu yaptigim ağac model bundan polyester cam elyaf ile kalip alacagim disi olarak ondan sonra tekrar aslini dökecegiz. Yapim asamalarınıda yayinlauacağim.
 
Son düzenleme:

değısmeleri yazacağım. sorunuz olursa seve seve cevaplarım
 
Son düzenleme:

şimdi araç macunu ıle tesviye ediyoruz daha sonra poli üratan astar akrilik boyadan sonra dişi kalıp
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,485
Mesajlar
1,518,651
Kayıtlı Üye Sayımız
172,143
Kaydolan Son Üyemiz
sailing

SON KONULAR



Geri
Üst