<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Aracıma Hidrojen Taktirmalimiyim ?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="burakuysal" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
burakuysal' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Arada insanları kaşıntı tutuyor. Zamanında beni de tutmuştu...<br />
2001 yılında otoshow dergisinde okuduğum hidrojenle tasarruf konusunun üzerine gaza geldim. Firmayla irtibata geçtim. 99 model mitsubishi carisma aracıma o günün parası 750$ a taktırdım ki bu gün o para 1500 TL civarıdır...<br />
Test yapacağız diye en az o günün parasıyla 300 tl lik benzin harcadık. Günlerce saatlerce uğraştık. Sadece kendilerini kandırdılar beni kandıramadılar.... <br />
En son haram olsun sizinle ahirette görüşeceğiz dedim ve söktürdüm... <br />
Ben koskoca ulusal yayınlanan otomobil dergisinin kurbanı oldum. Sakın siz de bu hataya düşmeyin. Sadece kandırmaca bunlar...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
Onla geçmiş olsun ,Sanırım o yıllarda, yada birkaç sene öncesinde,karadağ mıydı neydi firmanın adı, bir hafta sonu bayilikler verilecek suyla çalışan araba kitleri için diye osenelerde ilan vermişti. Hafta başına millet yığılmıştı verilen adrese bayi olmak için.Bazısını iyi çarpmışlardı bayilik için para alarak.<br />
<br />
daha sonra bir firma bayilik almıştı Ankara'da, tofaş servisi. Gittim baktım o zaman, ralli araçlarında turbonun ısıttığı havayı manifoltun içine su püskürterek buharın içindeki oksijenle karışımı oksijen yönünden zenginleştiren sistemler vardı oyıllarda, onu hidrrojen diye satıyorlardı millete. Bahsettiğim n02 değil. muhtemel aşırı besleme olarak değerlendirilmeyen bir sistemdi yarış kurallarım içinde.</div>