Aralık Ayında Yağış Sıkıntısı Olmadan Kamp Yapılabilir Mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emelzer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,492

emelzer

Ana Kamp
Web
www.emelinruyasi.blogspot.com
Merhaba Arkadaşlar,
Sizin değerli tavsiyelerinizle çok güzel bir Yedigöller kampı yapmıştık ve tadına doyamadığımızdan olsa gerek Aralık aynın ilk haftasonu İstanbul'a aşırı uzak olmayan, Yedigöller harici (yine aynı pitoreskliğe sahip) bir yerde kamp yapmak istiyoruz..
Sorularım:

1:smiley: Yağış sorunu yaşar mıyız?
2:smiley:Yağış olursa kampın keyfi kaçar mı?
3:smiley:Nereye gidelim sizce?

Şimdiden ilgilenen, yardımcı olan olmayan herkese çook teşekkürler, sevgiyle kalın!

Ynt: Aralık Ayında Yağış Sıkıntısı Olmadan Kamp Yapılabilir Mi?

1)Havanın yağıp yağmayacağı sizin şansınıza kalmış :smiley: kısmet artık...
2)Yağmuru seviyorsanız keyif alırsınız sevmiyorsanız tam bir işkence olur çadırda yağmura yakalanmak insanı hayattan soğutur iyi bir çadıra işinizi görür.
3)nereye gidilir onu bende bilmiyorum elimdeki tek alternatif uludağ :smiley:

Teşekkürler mountaineer16
Yağmuru severim ama pencere arkasından, çadırda olunca durum biraz değişiyor :smiley: Hani yağmur güzeldir , sağanak halinde gün boyu yağmadıkça keyifli bir kamp olabilir diye düşünüyorum... Ama çadırdan kafamızı dışarı çıkaramayacak kadar yağmur alan yerleri de tercih etmek istemiyorum.Yedigölelri o sebeple eledik, çok yağışlı olduğunu biliyorum Bolu'nun..
Peki arkadaşalr bu seçeneklere ne dersiniz ya da ekleyebileceğiniz başka seçeneklere de açığız...
Aklımıza gelenler
Gökçetepe : deniz kenarı, Saroz körfesinde
Çanakkale - Gelibolu - Bolayır: Saros Körfezi'nde bulunan Saros kampı . Deniz ve çam ormanı iç içe..
İznik Gölü, Bursa
İzmit, Yuvacık
Kıyıköy, Kırklareli

Teşekkürler arkadaşlar;
Kıyıköye gitmeye karar verdik..
Kıyıköyde kamp yapılabilecek yerler hakkında bilgisi olan var mı acaba?

http://www.trakyagezi.com/kirklareli.html
belki işinize yarar ve size yol gösterir.yada zirve dağcılık tekirdağ şubesine danışabilirsiniz yardımcı olurlar emin olun

Ben yazın çilingozda kalmıştım çadırda o yazın sıcagında bile sabaha karşı donmuştuk çadırda
siz ki hele bu soguk aylarda gidecekseniz Allah yardımcınız olsun donarsınız valla

Dediğim gibi ben agustos sıcagında kaldım gündüz cadıra girilmiyordu sıcaktan ama sabaha karşı çok soğuk oluyor ciddi derece
Bizde uyku tulumu yoktu yorgan vardı ama ne fayda baya titredik

Kıyıköyü şimdilik bir kenara bırakalım ozaman...
Peki donmadan dönebileceğimiz başka bir destinasyon önerebilir misiniz arkadaşlar?
Egeye doğru olabilir mesela, doğayla içiçe milli parklar havasında, ama istanbula mesafesi 6 saati geçmeyecek önerebileceğiniz kamp alanları var mı?

balıkesire gelin bari ne diyelim :smiley: önce kaz dağlarını gezersiniz sonrada kaplıcaya girersiniz ısınmak ve rahatlamak için

Bu mevsimde deniz kenarı yerlerden uzak dur sağ kalmak istiyorsan :smiley:

teşekkürler yasakşehir07
ama daha önce gittiğimiz biryer olsun istemiyoruz arkadaşlarla.. ama çadır kampı sıkıntı olacak gibi görünüyo:(:( bakıcaz artık çadırdan vazgeçip pansiyon fln ayarlıcaz galiba..

Sağolun arkadaşlar ;)

rica ederim ne demek.kaz dağlarını birde yenice üzerinden gezin görün ve orada kalacak pansiyon ve gezilecek çok güzel yerler var.çok şirin bir aile pansiyonunu tavsiye edebilirim

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR