aksion' Alıntı:selam arkadaşlar puma motor veya tdi motor arıyorum arıyorum neredn temin edebilirim yardmcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. selamlar
Aksion
tahaozak' Alıntı:Ducato motoru arazide yağlamada sıkıntı çıkarmazmı acaba?
selam senin aracın benzinli değilmi ne yapacam pumayı dostumaksion' Alıntı:selam arkadaşlar puma motor veya tdi motor arıyorum arıyorum neredn temin edebilirim yardmcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. selamlar
Aksion
berk' Alıntı:ozellıkle bunu sordugumda 40-45 deredede bıle hıc oralı degılmıs gıbı kecı gıbı cıktıgını problem olmadıgını soyledı bunu yapan arkadas yunanıstandakı off road yarıslarına katılacak bırı oldugundan onceden denedıklerını anlattı..
freelander motoru olmazmı bızım araclara?? kucuk mu kalır??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-land-rover-freelander-td4-dizel-motor-komple/detay
suyabatmaz' Alıntı:Forum da araştırıyorsunuzdur mutlaka, yaklaşık 2 hafta önce okumuştum forumda ama linki şimdi bulamadım. Ankara'da sanırım moderatör Mehmet Bey, araca montajı dahil 15bin TL'ye sıfır ayarında motor ve şanzıman satıyordu. Motorun ne model olduğunu hatırlamıyorum ama şanzımanı ile birlikte üst modeldi. Belki: forum anasayfa'da, ilan panosu altında, vasıta bölümünde bulabilirsiniz.
Kolay gelsin,
Barış
suyabatmaz' Alıntı:Forum da araştırıyorsunuzdur mutlaka, yaklaşık 2 hafta önce okumuştum forumda ama linki şimdi bulamadım. Ankara'da sanırım moderatör Mehmet Bey, araca montajı dahil 15bin TL'ye sıfır ayarında motor ve şanzıman satıyordu. Motorun ne model olduğunu hatırlamıyorum ama şanzımanı ile birlikte üst modeldi. Belki: forum anasayfa'da, ilan panosu altında, vasıta bölümünde bulabilirsiniz.
Kolay gelsin,
Barış
suyabatmaz' Alıntı:Pardon, yazdığımı okumadan gönderdim, düzelteyim:
Puma motorun, 2.5 düz dizel şanzımanına uygulanmasında risk olabilir diye okumuştum. Önerilen; puma motor ile uyumlu şanzıman da almak ve takmak diye hatırlıyorum. Puma kombinasyonlu şanzımanın kodunu hatırlamıyorum.