Aranıyor - 3.0 - 3.5 3 Kapı Pajero

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alii38 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,761

alii38

pajero gitti toyta istiyorum :D
Yer
kayseri
1996 1999 model arası 3.0 yada 3.5 3kapı mitsubishi pajero masrafsız yorulmamış hem şehir içi hemde off road da kullanabilecegimiz br araç arıyoruz internetteki satılık araçlar haricinde satmayı düşünen varmıdır acaba ?? tabiki mantıklı rakamlarda ;) ;)

Etiketler
Ynt: Aranıyor - 3.0 - 3.5 3 Kapı Pajero

bende çok aradım sonunda pes ettim 5 kapı aldım :smiley: ama bir tanede 3 kapı alıcam ileride umarım bulursun.

inşallah bakalım hayırlısı kısmet nerde acelem yok işin açıkcası beklerim belki birinin aklına düşürürüm satacagı tutar ;D

kenanç çarpışantürkten var sahibindende.52 bin istio.kenan çarpışantürk az kullanılmışı:smiley:

tyt.fan' Alıntı:
kenanç çarpışantürkten var sahibindende.52 bin istio.kenan çarpışantürk az kullanılmışı:smiley:

evet kesin az kullanmıştır :D hemde fiyatıda uygun ;D ;D ;D

alii3tion volvo8' Alıntı:
evet kesin az kullanmıştır :D hemde fiyatıda uygun ;D ;D ;D
station volvo ile offroad yapmış diye duydum.arazi lastiği taktığı ford minibüsle çamura daldığını gördüm.bu sattığı paceroylada imza atarcasına daireler çizmişti bi wrangler kupası aldığında

;D ;D pajero bende biraz takıntı oldu ;D ;D işin açıgı şu an başka araca bakmayı çok düşünmüyorum bulana kadar sabrederim gerekiyosa iran ırak suriye ordan getirtme imkanı varmı onu araştıracagım :-\ :-\

5 kapısını alın sizde benim gibi, ciddi off road görmüş, motoru yapılmış araçlar 30-33 000 e satılıyor. Oysa 25-28 0000 aralığında kız gibi 5 kapıları alan yok bekliyorlar. Ben çok memnunum araçdan

Bir 3 kapı vardı kazalıydı kötü toplanmıştı kaporta vs ciddi kötü ve ucuz işçilikle toplanmıştı, görünce acıdım ve kızdım böye bir aracı böyle özensiz toplayanlara. Ona rağmen almak için uğraştım aracı 20-22 ye vericekdi sahibi, sonra lifte kaldırıp altına baktık benim servis arkadaşlarım aldırmadı . Edirne tarafına bir yere gitmiş o araç sanırım, alanlar ne yaptı ne kadar topladı merak ediyorum onu belki onuda düzeltip adam edip satan olur.

netteki araçlarda mutlaka incelemişsinizdir ama yinede fikir olsun diye söyleyeyim samsun ladik te arkadaştaki aracı tavsiye ederim temizdir...

Tempus' Alıntı:
5 kapısını alın sizde benim gibi, ciddi off road görmüş, motoru yapılmış araçlar 30-33 000 e satılıyor. Oysa 25-28 0000 aralığında kız gibi 5 kapıları alan yok bekliyorlar. Ben çok memnunum araçdan

Bir 3 kapı vardı kazalıydı kötü toplanmıştı kaporta vs ciddi kötü ve ucuz işçilikle toplanmıştı, görünce acıdım ve kızdım böye bir aracı böyle özensiz toplayanlara. Ona rağmen almak için uğraştım aracı 20-22 ye vericekdi sahibi, sonra lifte kaldırıp altına baktık benim servis arkadaşlarım aldırmadı . Edirne tarafına bir yere gitmiş o araç sanırım, alanlar ne yaptı ne kadar topladı merak ediyorum onu belki onuda düzeltip adam edip satan olur.
bilgi alırsanız banada haber verirseniz sevinirim ???

altuncu57' Alıntı:
netteki araçlarda mutlaka incelemişsinizdir ama yinede fikir olsun diye söyleyeyim samsun ladik te arkadaştaki aracı tavsiye ederim temizdir...

evet abimiz temiz oldugunu söylüyor ama tabi görmeden bişey diyemem siz o aracı tanıyomusunu bilmiyorum tabiki fiyatta anlaşırsak o araç aklımda ;)

uğur İNAN' Alıntı:
mutlu oldum şimdi demekki 3500 kısa pajero arayıpta bulamayan tek ben değilmişim :smiley:

:D kesinlikle degilsiniz çünki bana göre piyasadaki en mantıklı off road aracı bu araç diye düşünüyorum işletme maliyeti en düşük kemikli saglam ve atik bi araç ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR