1996 1999 model arası 3.0 yada 3.5 3kapı mitsubishi pajero masrafsız yorulmamış hem şehir içi hemde off road da kullanabilecegimiz br araç arıyoruz internetteki satılık araçlar haricinde satmayı düşünen varmıdır acaba ?? tabiki mantıklı rakamlarda

tyt.fan' Alıntı:kenanç çarpışantürkten var sahibindende.52 bin istio.kenan çarpışantürk az kullanılmışı![]()
station volvo ile offroad yapmış diye duydum.arazi lastiği taktığı ford minibüsle çamura daldığını gördüm.bu sattığı paceroylada imza atarcasına daireler çizmişti bi wrangler kupası aldığındaalii3tion volvo8' Alıntı:evet kesin az kullanmıştırhemde fiyatıda uygun ;D ;D ;D
bilgi alırsanız banada haber verirseniz sevinirim ???Tempus' Alıntı:5 kapısını alın sizde benim gibi, ciddi off road görmüş, motoru yapılmış araçlar 30-33 000 e satılıyor. Oysa 25-28 0000 aralığında kız gibi 5 kapıları alan yok bekliyorlar. Ben çok memnunum araçdan
Bir 3 kapı vardı kazalıydı kötü toplanmıştı kaporta vs ciddi kötü ve ucuz işçilikle toplanmıştı, görünce acıdım ve kızdım böye bir aracı böyle özensiz toplayanlara. Ona rağmen almak için uğraştım aracı 20-22 ye vericekdi sahibi, sonra lifte kaldırıp altına baktık benim servis arkadaşlarım aldırmadı . Edirne tarafına bir yere gitmiş o araç sanırım, alanlar ne yaptı ne kadar topladı merak ediyorum onu belki onuda düzeltip adam edip satan olur.
altuncu57' Alıntı:netteki araçlarda mutlaka incelemişsinizdir ama yinede fikir olsun diye söyleyeyim samsun ladik te arkadaştaki aracı tavsiye ederim temizdir...
uğur İNAN' Alıntı:mutlu oldum şimdi demekki 3500 kısa pajero arayıpta bulamayan tek ben değilmişim![]()
uğur İNAN' Alıntı:hadi bakalımsatılık bir tane 3.5 yokk arayan şimdilik! 3 kişi
![]()
![]()
![]()