Aranıyor - Suzuki Samurai SJ413

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozer kamalak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,703

Etiketler
Ynt: Aranıyor - Suzuki Samurai SJ413

az kalldı benim araç bitti yeni resimleri yüklerssem bitmiş haliyle size veriiriz ;D ;D ;Dher şey sıfır ben hariç ;D ;D

taksi84' Alıntı:
az kalldı benim araç bitti yeni resimleri yüklerssem bitmiş haliyle size veriiriz ;D ;D ;Dher şey sıfır ben hariç ;D ;D

abi sonunda aradıgım fiyatta bi araç buldum hemde derli toplu duruyor
yuruyeni masrafsiz tup takılı deil bi tek o kurcalıyor aklımı
birde hic aksesuar uygulama vs yapılmamış orjinal gibi duruyor

yakında almaya gittigimde fotoları da eklerim

güncell 2 3 4 bin tl gibi samurai aranıyor kazasız olması yeterli masrafına gore fiyat verdikden sonra her türlü anlaşırız

özer bey ben antalyalıyım.sitedeki 98 model samurayın sahibi.denildiği gibi antalyada bulabilirsiniz.bu aracı almdan önce manavgatta 93 model motorları sağlam iki tane samuray teklif ettiler.ve sadece 7000tl istemişlerdi.benimse araçlarla uğraşacak vaktim olmadığı için şahıstan bu 98 model aracımı aldım. size bir tel.nosu veriyorum. kemal usta, bu çocuk sadece samuraylarla ilgileniyor. telefonu erol hocada aldım deyin, büyük ihtimal size araç temin eder. 05355670522

erolsungur' Alıntı:
özer bey ben antalyalıyım.sitedeki 98 model samurayın sahibi.denildiği gibi antalyada bulabilirsiniz.bu aracı almdan önce manavgatta 93 model motorları sağlam iki tane samuray teklif ettiler.ve sadece 7000tl istemişlerdi.benimse araçlarla uğraşacak vaktim olmadığı için şahıstan bu 98 model aracımı aldım. size bir tel.nosu veriyorum. kemal usta, bu çocuk sadece samuraylarla ilgileniyor. telefonu erol hocada aldım deyin, büyük ihtimal size araç temin eder. 05355670522

ÇOK TEŞEKKÜRLER EROL ABİ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR