Aranıyor!! Vitara jlx5k veya GV 2004mod.3k

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan demir_bey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,570
Ynt: Aranıyor!! Vitara jlx5k veya GV 2004mod.3k

freegraf' Alıntı:
Gezenbilir üyesi Dr.Musti de satıyor 2.0 lt.200 binde 20 lira Herşey 2.2.2 diye gidiyor.kendisi karabük te Dr.
mustafanın aracıda guzel e benzıyor 1996 2.0 v6 mmt lastık koymus ofsetlı cant ve port bagaj mevcut aracta sadece 2.0 lara ayna mahrut 5.72 uygulana mıyor o nedenle bıraz cekıncem var yoksa guzel hatta harıka arac
 

Etiketler
Ynt: Aranıyor!! Vitara jlx5k veya GV 2004mod.3k

arkadaşlar ben son iki gündür,kararımı verdim vitara 1.6 ama acele etmiyecem elimdeki binek inek i satacam.sonrada arayış başlayacak.şimdi arıyorum ama model ve km beni düşündürüyor.2.sırada pajero vardı ama eledim.Td5 kafamı karıştırıyor.ama oda şimdilik elenmiş.1i6 vitarada tecrübeniz varsa beni yönlendirin teşekürler.
 

Ynt: Aranıyor!! Vitara jlx5k veya GV 2004mod.3k

kesınlıkle 1.6 vıtara jlx mantıklı tercıh umarım ıstedıgın gıbı bır arac bulursun
 

Ynt: Aranıyor!! Vitara jlx5k veya GV 2004mod.3k

Sn.gökhan temennin için teşekürler her talip olana Allah hayrlısını nasip etsin, arayan bulur diyelim ve hem aramaya hem yola devam edelim.
 

Ynt: Aranıyor!! Vitara jlx5k veya GV 2004mod.3k

_mondial' Alıntı:
arkadaşım ekli linkte görüleceği gibi bazıları standart 2001 jlx için 27 bin tl istemiş.. bu arkadaşların arabası altın kaplama mı ben anlamadım..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-cok-temiz-4x4-suzuki-grand-vitara-43526559/detay

Galiba kaplamadan da öte komple altın sanırsam,böyle ilanlar yüzünden,bu araçların gerçek piyasası yükseliyor,sanki bayiden 0km araç satıyor yaaw.

freegraf' Alıntı:
Gezenbilir üyesi Dr.Musti de satıyor 2.0 lt.200 binde 20 lira Herşey 2.2.2 diye gidiyor.kendisi karabük te Dr.
2.0lt motorların pek tutulmadıgını okumuştum,elimdeki 2.4d transporteri satana kadar akla karayı seçtim, tdi olmadıgı için,aynı duruma düşmek istemem,

alacagım araçda yavaş yavaş şekillendi,2004 klimalı palio aldım,eşimde rahat kullanır,2.araç 94-96 10.000-12.000tl, arası 5k vitara arıyorum ,get. ile yükseltip,birde çamur lastiği bana yeterde artar bile,,yeterki baraja balıga giderken yolda bırakmasın,agır offroad yapacak degilim.
saygılar.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,027
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst