Teşekkür ederim; inşallah hepimiz kazasız belasız kullanalım araçlarımızı.gebu' Alıntı:aracınız hayırlı olsun Kazasız belasız sürün inşallah.
aracınızdan memnun kalacağınıza inanıyorum. Nisan ayından beri ssangyong kullanıcısıyım çok memnunum.
yolların durumu hiç önemli değil her şartta gidebiliyor.![]()
Teşekkürler Allah Razı olsun cümlemize kaza bela vermesinkaan2002' Alıntı:hayırlı olsun allahım kazalardan esirgesin
Teşekkürler Niyazi Abicim çok hevesim vardı onun için Ranger'den vaz geçtim inşallah hayirli olur. Sende Rangeri bilirsin ailemle rahat edemedim en büyük etkenlerden biri o oldu yoksa hiçbir şikayetim olmadı. Offroad'ı bana Ranger sevdirdi Actyon Sports da inşallah keyfini sürdürür.sisdagili61' Alıntı:Merhabalar,
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım güle güle kullan.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Teşekkürler abi; sonunda çok şükür.actyon sports 4x4' Alıntı:hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun...
( ölçüler güncel arka zaten 5 cm sen önleride 5 cm yaparsan iyi olur)
kamber-kaster açılarında bir sıkıntı olmuyor çoğumuzun aracında önlerde 5 cm get var, amortisör için olan parça hiç takılmasada oluyor fakat 25 mm den büyük olunca somunu takılmıyor max 25 mm olmalı.Hırçın Karadeniz' Alıntı:Teşekkürler abi; sonunda çok şükür.
ön 5 olunca kamber kaster değişiyor mu? Peki arka amortisör üstünde ki 25mm getler aynı mı kalacak
Aracınız hayırlı olsun, kazsız belasız kullanın.actyon sports 4x4' Alıntı:kamber-kaster açılarında bir sıkıntı olmuyor çoğumuzun aracında önlerde 5 cm get var, amortisör için olan parça hiç takılmasada oluyor fakat 25 mm den büyük olunca somunu takılmıyor max 25 mm olmalı.