Arap Offroad Team Gururla Sunar / Road Show

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,191

bipolar

Zirve
Yer
İstanbul
Merhabalar..

Arab Offroad Team gururla sunar ;D
Adamlar yaptıkları işin tehlikesininde farkında değiller, çok eylendikleri kesin, tehlikeli ancak aracada baya bir hakimler buda su götürmez bir gerçek..
İlgi ve yorumlarınıza sunulur ;D

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Etiketler

Ynt: Arap Offroad Team Gururla Sunar / Road Show

adamlar zevkine toyataları nisanları parcalıyorlar bu hareketi yapa bilmek için kac tanesini hurdalıga yoluyolar biyerde izlemiştim arap toyataların 7 veya 8 tanesini devirmiş yamuk vaziyette dizmişti onları içim gitti dediginiz gibi arap yagı bol bulmuş sürüp duruyo

Ama o şekilde sürebilmek için kıyafetide giymen lazım Mustafa abi :D

Jeep34' Alıntı:
Ama o şekilde sürebilmek için kıyafetide giymen lazım Mustafa abi :D
:smiley: :smiley: :smiley: Ugur abi öldürdün beni gülmekten..
Yakında çıkacak bir kanunla ,Offroadcı kıyafetleri bu şekilde ve mecburi oluyormuş :smiley: :smiley:...

Bizim arabalar 2 köşe dönünce jant kenarından hava kaçırıyor. Bu abimler arabayı yana yatırmış geziyorlar.

Bu araplarda sadece kendileri sürüyorlar araçları, hatunlar yok hiç bir zaman direksiyonda, kolaysa olsun bakimm .... sevmedim ben bunları yaww, sadece kendilerine müslümanlar ... :-\

arkadaşlar geçen hafta dubai gezimizde buna benzer olaya şahit oldum. çöl safaride adamların araçları mükemmel ( toyota land cruiser 100 vrx veya grx) türkiyede bu modellerden fazla görünmüyor... şöförlükleride mükemmele yakın değilse bile çölün teknikleri bziim off-roaddan çok ama çok farklı. kumun üzerinde uçurumlarda yanlayarak insanın adrenalini arttırıyorlar. korku verici...1 saatlik geziden sonra yaşadıklarımı ömür boyu unutamayacağım... çok farklı bir zevkti. imkanı olup oralara gidenlerin mutlaka denemesini isterim... haaa bu arada arap hatunlarda o biçim hummer,land,fj cruiser v.s. kullanıyorlar. :smiley:

Para var huzur var bunlarda ne yapsınlar. Petrolun varili 140 dolar olmuş umruna mı bunların.

Bir kıskançlık görüyorum burada bu kadar da açık olmaz ki ama ;D

__ C J 7 __' Alıntı:
4x4 e yapılabilecek en büyük hakaret 2 tekeri boşa çevirmek
çok kınadm bu arapları çok :D

ceranus' Alıntı:
Bir kıskançlık görüyorum burada bu kadar da açık olmaz ki ama ;D
Ben esas araç devrilirken bu arap maymunların yüzlerini görmek istiyorum :smiley: :smiley: :smiley:
"Maaşalah maşşallahh.Vala vlaaa vlaaa abdull Abdull dirensiyonn eşhedüenlee....yallah yallah allahhh craşhhhh"

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler