Arazi Aracı ile Sürat Yapmanın Sonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TERRANO 1. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,104

Etiketler

Ynt: Arazi Aracı ile Sürat Yapmanın Sonu

yavuz-çelikel' Alıntı:
abi merhaba,
bende mesajı yazarken değiştirmiş arkadaş mesajını, alıntı yaptım, yaptığım alıntı başka çıktı.sonra jeton düştü ki değişmiş.:smiley:

bende öyle yazdım gitti.:smiley::smiley:

merhabalar
geçenlerde biri kaç yapıyo bu,demişti, hüseyinin (keyif adamı)lafı aklıma geldi söyledim,ne bilem ben bsasıyom gidiyo ;D

Vallaha ben Disco ile 110 yaptığımda,
250 hissi yarattığı için problem yok :D
70, 80 ideal geze geze :D :D

TERRANO 1.' Alıntı:
80 - 90 yeter hem az yakar hem etrafı daha iyi görürüz...
çayır çimen geze geze oyyy oyyy
olduk nette geveze oyyy
Kesinlikle katılıyorum, lüzumsuz yere yapılan aşırı sürat hem can hem de mal kaybına yol açar ...

Adam gaza geliyor bir anda.... ;D ;D ;D
kuru zeminde olduğunu unutmuş herhalde zemin islak olsa işi kıvırırdı belki.. :D
O leylekle biraz zor ama.... ;D

olmaz dememek gerek.olunca oluyor.yoruma gerek yok.

adamın sponsorları sağlam demekki arabanın etrafında bir alay yazı var denedi gitti geldi yattı allah rahatlık versin diyelim

küçük ağa' Alıntı:
adamın sponsorları sağlam demekki arabanın etrafında bir alay yazı var denedi gitti geldi yattı allah rahatlık versin diyelim
hocam böyle bir aptala allah rahatlık vermez olsa olsa kabir azabı olur kendi canına acımıyorsa tertemiz arabaya yazık ;D ;D ;D

TERRANO 1.' Alıntı:
hocam böyle bir aptala allah rahatlık vermez olsa olsa kabir azabı olur kendi canına acımıyorsa tertemiz arabaya yazık ;D ;D ;D
ne yaparsın üstad hesapsız...............oturan...........taş arar ama bu manyak yan yatmış ne arar belasını ise bulmuş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler