Arazi Aracı ile Sürat Yapmanın Sonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TERRANO 1. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,042

Etiketler

Ynt: Arazi Aracı ile Sürat Yapmanın Sonu

olacağı buydu yani o kadar yüksek araba altından adam geçer biz 4x2 pick uplarlar öyle dönmeye korkuyoruz adamların yaptına bak...ne saçma kendi etti kendi buldu...

bunlar günümüzde hala olmakta ve arazidede aynı durum söz konusu çoğumuz yanlıcaz die kökleniriz gaza ama bela ya başa bikere gelir geldimi naptım ben deriz gerçi şuda var bir musubet bin nasihattan iyidir derler ... hayırlısı dicez artık başımıza gelmeden anlayamayız nede olsa:smiley:

yükseltilmiş hangi 4x4 ile önce bir tarafa yarım manevra yapar gibi yapıp sonra terse kırarsanız olacak olan bu bir sürü örnek gördüm :smiley:

İniş neyse'de çıkıştaki şahlanmanın gazına gelmiş ,aslına bakarsanız süratle çalılğın arkasına girdiğinde,kameraman arkadaşın koşup devrilmiş halini çekecek zannettim ,neyseki dönüp,20 metre daha gidebilmiş. :smiley: umarım kendisinde sorun yoktur,
varsada açil sifalar.

Hız yapacak adamın Off Road ile ne işi olur. Gitsin kendini Draglara hazırlasın...
Video'da ki arkadaşın sorunu hız değilde, canı saçmalamak istemiş sanki :D

ict3055' Alıntı:
Onu video'yu izlemeden önce yazmıştım :D
Konunun Hızla alakalı olmadığını öğrenince değiştirdim :smiley:

Yavuz bey merhaba.

Allah ömrünüzü uzun etsin ,bende kim ,nerde ,neyle neye ,basıyor ,diye tüm mesajları tekrar tekrar okudum ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Yavuz bey merhaba.

Allah ömrünüzü uzun etsin ,bende kim ,nerde ,neyle neye ,basıyor ,diye tüm mesajları tekrar tekrar okudum ;D ;D

abi merhaba,
bende mesajı yazarken değiştirmiş arkadaş mesajını, alıntı yaptım, yaptığım alıntı başka çıktı.sonra jeton düştü ki değişmiş.:smiley:

bende öyle yazdım gitti.:smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR