Arazi Techizatlı Araçların Sorunları !

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan_bes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,879

Etiketler

Ynt: Arazi Techizatlı Araçların Sorunları !

ssbman' Alıntı:
Ruhsata işletebilmeniz için zaten muayeneden geçmesi gerekiyor ;)
Sormak istediğimi anlatamadım galiba.Barış bey,'ruhsata işlenemeyecek ' derken mesela belirli kalınlıktaktan büyük tampon, 8cm'den büyük yükseltme kiti,35 inc'ten büyük lastik vb. vb.yapılamaz gibi kıstaslar var mıdır?
 

Ynt: Arazi Techizatlı Araçların Sorunları !

Yapılacaklar sonuçta belli standartlar dahilinde yapılmalı . Bu konudaki mevzuat hayli geniş işin içinde olmayanlar için . Trafikte yada araçta tehlike olşturacak birşeye onay verilmeyecektir diye düşünüyorum .

Yapılacak işler işletilecekse zaten bu konuyla uğraşan müşavirlik-mühendislik firmalarına ihtiyaç oluyor . Onlar ne yapılıp yapılmayacağına hakimler zaten .
 




Ynt: Arazi Techizatlı Araçların Sorunları !

Rica ederim hocam .

Ayrıca arazi araçlarında ön ve arka koruma demirlerinin serbestisi konusunda birkaç yazışma yaptım cevap bekliyorum . ilgilendirirrim sonuçlandığında ...
 

Ynt: Arazi Techizatlı Araçların Sorunları !

aracıma ön arka hiçbir metal taktırmadım. tampon zaten bu iş için değilmidir. çarpma esnasında eğilsin, bükülsün karşı tarafa hasar vermesin. tamponun işi esnek olmaktır zaten.

ancak benim anlamadığım trafikte minibüs , otobüs, kamyonlarda gördüğüm tekerleklerin ortasında dönen bıçaklar. eski yunan savaş arabalarındaki gibi dönen bu bıçakların amacı nedir. . bunu takan zihniyet ne yapmak istemektedir. şehirlerarası otobüslerde bile görüyorum. yasak olmasına rağmen buna neden göz yumuluyor, bu ilkellik görülmüyor mu yoksa görmezlikten mi geliniyor. üstelik bunun modifikasyon olarak kabul edilmesi ve ruhsata işlenmesi de mümkün değil ..
 

Ynt: Arazi Techizatlı Araçların Sorunları !

makina mühendisleri odasınn belli bir standartları var ben vinç için prosedürü araştırmıştım ondan biliyom
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Mesajlar
1,528,222
Kayıtlı Üye Sayımız
166,814
Kaydolan Son Üyemiz
Lütfi Erdoğan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst