Arka Koltuk Yatırma Kolu Kırıldı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan horsanali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,636

horsanali

Ana Kamp
Merhaba,
2009 model jimny aracımız sağ arka koltuk yatırma kolu üstünde bulunan yuvarlak parça koptu. Servise telefon edip sorduğumda bana 330 TL olduğunu söylediler. ( belki yanlış anladılar bilmiyorum) 330 TL basit bir vida için çok fazla geldi. Başka bir çözüm bilen veya bu parçayı daha uygun temn edebileceğim bir yer bilen var mı. Ya da en azından bu parçanın adı nedir belki servise bunu anlatırsam o tuhaf fiyat dışında bir fiyat verirler.
şimdiden teşekkürler. Aşağıda bir resim paylaşıyorum kastettiğim parça kırmızı içine aldığım yerdeki parça.

jimny.jpg

Etiketler
Ynt: Arka Koltuk Yatırma Kolu Kırıldı

Ozdogan Otomotiv M. Şevket Paşa Mh. 34384 Şişli/İstanbul (0212) 238 3016 sanırım 40 tl gibi bir fiyatı vardı bir ararsanız yardımcı olurlar ...

areklim' Alıntı:
Ozdogan Otomotiv M. Şevket Paşa Mh. 34384 Şişli/İstanbul (0212) 238 3016 sanırım 40 tl gibi bir fiyatı vardı bir ararsanız yardımcı olurlar ...

Teşekkür Ederim. Sayenizde sorunu çözdük.

Hırdavat ve Tamir malzemeleri satan bir marketten uygun ebatta iki adet ağaç top aldım. 2-3 tl gibi bir fiyatı vardı. Tam ortasını söz konusu parçanın vidasının sıkı şekilde geçeceği şekilde 3-4 cm kadar deldim ve topları çevirerek vidaladım. Çok mu güzel oldular? Bence yok ama işlevsel oldukları kesin. :smiley:)

lynx255' Alıntı:
Hırdavat ve Tamir malzemeleri satan bir marketten uygun ebatta iki adet ağaç top aldım. 2-3 tl gibi bir fiyatı vardı. Tam ortasını söz konusu parçanın vidasının sıkı şekilde geçeceği şekilde 3-4 cm kadar deldim ve topları çevirerek vidaladım. Çok mu güzel oldular? Bence yok ama işlevsel oldukları kesin. :smiley:)

Güzel bir çözüm :smiley:
bu arada ben ikisini 20 TL ye yukardaki bayiden aldım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR