Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyahasan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,834
Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

ben cumadan yani yarın gece geçiyorum bursaya cumartesi ve pazarda orada olacağım.
Bursada benim araca ekstradan kuzenim eklenecek .
İstanbul dönüşünde ise yalnız olacağım fazla araç kalabalığı yapmayalım yok yere gidişte biraz sıkışık gelinebilirse dönüş için rahatça 3 kişi bana gelebilir.:smiley:

Etiketler

İstabulular Pazar'a dikkat

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) tarafından düzenlenen "28. Kıtalararası Avrasya Maratonu" nedeniyle Boğaziçi Köprüsü ve bağlantı yolları trafiğe kapatılacak. Koşu nedeniyle sürücülerden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü ve kapatılan yolların alternatif güzergahlarını kullanmaları istendi.

İstanbul Büyükşenir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 5 Kasım 2006 tarihinde gerçekleştirilecek olan koşu nedeniyle sürücülerin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanmaları istendi.

İŞTE KAPANACAK YOLLAR

Maraton nedeniyle Boğaziçi Köprüsü geliş ve gidiş istikametlerinde trafiğe kapatılacak ve Boğaziçi Köprüsü gişelerinden başlayarak yukarıya doğru 800 metrelik mesafedeki bütün ara yollar da trafiğe kapalı tutulacak.

Mecidiyeköy girişi, tercihli yol ve bu yola çıkan bütün ara yollar geliş ve gidiş yönünde, Taksim'e çıkan bütün cadde ve sokaklar da trafiğe kapatılacak. Tarlabaşı Bulvarı ve bulvara çıkan yollar, Şişhane Meydanı Perşembe Pazarı, Karaköy, Fındıklı, Kabataş, Dolmabahçe arası, Meclis-i Mebusan Caddesi, Beşiktaş-Akaretler Dolmabahçe arası, Dolmabahçe Caddesi ve Atatürk Köprüsü maraton kapsamında trafiğe kapalı tutulacak. Atatürk Bulvarı, Namık Kemal Caddesi, Sahil Kennedy Caddesi Cem Otelleri önüne kadar, Cem Otelleri, Sahil Kennedy Caddesi, Sirkeci, Eminönü ve Galata Köprüsü de yapılacak koşu kapsamında araç trafiğine kapalı olacak.

Geziye katılacak gezenbilir dostlarıma duyurulur;

05 Kasım Pazar günü havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı 10 derece civarında olacağından duruma hazırlıklı gelin.

yol' Alıntı:
tahminimce en geç 10 gibi izmitte oluruz berk, yol üstü nerde buluşalım?

01- seyyahasan (İstanbul)
02- reha (istanbul)
03- sagalasos
04- taiga and family +1 (bursa)
05- yol (istanbul)
06- emin (bursa)
07- Mehmet (Yamaha YBR - istanbul)
08- özgül
09- maviş (istanbul)
10- gülşah
11- nesrin (istanbul)
12- vitaesmorte (istanbul)
13- iceman (istanbul)
14- The mogzilla's + 2 (istanbul)
15- phobios (istanbul)
16- aysedolar (istanbul)
17- sukuşu (istanbul)
18- Bursalı +1 (bursa)
19- Deep (İstanbul)
20- gatto +3 (istanbul)
21- Gülay Özkan
22- Berk&Yavuz ( Kodosk izmit)
23- Erkan(kodosk izmit)
24- Kaan Yakar +1 (bursa)
25- Mustafa Çoşkun +2 (istanbul)

sedat abı otobandan gelcegınız ıcın ben sızı otoban cıkısında beklıım dıyorm gıslerden cıktıktan snra ilk benzıncı de ( petrol ofısı) beklerım hemen 1 km snra sagda bıraz eskı dokukuk orda olcaz..

saat kaçta başlıyor bu trafik yasağı, rezil olacağa benzerim. önce levent'e sonra fenerbahçe'ye uğramam gerekti, patladık. :( :(

Berkcim ararız biz seni o gün Pendik'ten çıkarken sen de ona göre çıkarsın, bahsettiğin benzinlik ilk İzmit çıkışından çıkınca değil mi?

phobios' Alıntı:
saat kaçta başlıyor bu trafik yasağı, rezil olacağa benzerim. önce levent'e sonra fenerbahçe'ye uğramam gerekti, patladık. :( :(
kaçta başladığını bilmiyorum (yasak olacağını da bilmiyorum) ama tahminimce 8den sonra olur... o saatten önce karşıya geçmiş olmamız lazım...

İznik gezisi için; Gezenbilir'in misyonuna uygun muhteşem enerjik bir topluluk oluştu.

İnşallah haftasonu keyifli bir gezi yapacağız.

Hava durumunda bir değişme yok.

seyyahasan' Alıntı:
Geziye katılacak gezenbilir dostlarıma duyurulur;

05 Kasım Pazar günü havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı 10 derece civarında olacağından duruma hazırlıklı gelinmesi tavsiye olunur.

Yağış ihtimalide göz ardı edilmemeli.

board ları da alalım mı yanımıza ;D ;D
zincirsiz çıkmayın derim ben ;D ;D

akşam izmite geldim çok yağmur vardı, sabahta bursaya geldim, şuan bursadayım, burada yüksek yüksek tepelerde kar var :smiley:
şehir içi sıcaklığı 4-5 derece.
yarın için sanırım kapalı ve soğuk olacak belki de yağmur yağabilir.

Bursa Hava Tahmini

imgtahmingor-a3-g.aspx

Cumartesi
Yağmur. Kapalı. Yüksek: 39° F. / 4° C. Rüzgar KKB 11 mil. / 18 KM/S. Chance of precipitation 60%.

Cumartesi Gecesi
Yağmur. Düşük: 33° F. / 1° C. Rüzgar KB 13 mil. / 21 KM/S. Chance of precipitation 80%.

Pazar
Serpintili Bulutlu. Yüksek: 39° F. / 4° C. Rüzgar GB 11 mil. / 18 KM/S.

Pazar Gecesi
Serpintili Bulutlu. Düşük: 33° F. / 1° C. Rüzgar GGB 11 mil. / 18 KM/S.

Pazartesi
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 46° F. / 8° C. Rüzgar GGB 11 mil. / 18 KM/S. Chance of precipitation 30%.

Pazartesi Gecesi
Yağmur. Kapalı. Düşük: 39° F. / 4° C. Rüzgar Kuzey 8 mil. / 14 KM/S. Chance of precipitation 60%.

gatto' Alıntı:
kar yağıyo yaw şu an dışarda... :eek:

hava durumu güvenilir kaynaktan di mi? ::smiley:

Hava durumunu bir haftadır sürekli takip ediyorum.

Son üç gün içerinde durum netleşti.

Sadece tek bir kaynaktan bakmıyorum. Tek bir bölgeyede tabiki.

İznik civarında da hava durum kontrolleri yaptım.

Şu an gözüken soğuk, parçalı bulutlu bir hava.

nedir netice? hava muhalefeti mi? soğuk olunca gezilmez mi?
iptal edlirse haberimiz olsun yollara dusmeyelim pazar pazar ;D ;D ;D ;D

Phobios paşam.

Hava soğuk diye gezilmezmi hiç.

Biz gidiyoruz.

Ben geçen sene bu dönem yine iznikteydim. Hava soğuktu ama harika gezmiştik.

Ben dert etmeyin derim.

Görüşmek üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR