Aşkın Jeepteki Beyaz 5.9 Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gran torino Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,296
Ynt: Aşkın Jeepteki Beyaz 5.9 Hakkında

gran torino' Alıntı:
aracı aşkın jeep ten değil sahibinden aldım,sahibi tanıdık bir hanım ,aracın 2. sahibi,aracı 2005 yılında yine bir arkadaşından 39bin km de almış ,yinede biz bunlara önem vermeyip yine alındığından beri bütün servislerinin yapıldığı avk servis volkan beyle konuştuk, bu arada volkan bey sanayici kardeşimin çok yakını ve parça konusunda alım satım yapıyorlar,araç için gözün kapalı alın dedi,aracı sadece ufak tefek rötuşluk sorunları için ben bu arabaya sürekli binicem herşeyinin dört dörtlük olmasını istiyorum demiş sahibi ,onlarda aracı komple soymuşlar şuan hatırlayamadığım bir sürü işlemler yapılmış ve eski rengine boyanmış işlemler tutarı 12500 tl. yinede aracı 2 ayrı yerde km için makineye soktuk hepsindede orjinal km çıktı,zaten bir etkinlik olurda aracın içini görürseniz km orjinal olduğu anlaşılabilir sanırım.kokpitte en ufak bir soyulma yıpranma belirtisi yok,koltuklar desen daha kat izi yok, direksiyonda en ufak bir aşınna yok tavanda ne bir kabarma sarkma eskime belirtisi yok... bayağı bir 5.9 götürdüm servise km leri 100- 150 bin civarı daha servisin kapısında arkadaşlarım kaş göz yapıp alma dediler koltuklar aşınmış kokpit ve cam kumanda düğmeleri soyulmuş , tavanı sarkmış, soyulan kısımları boyanmış bir sürü araç baktım.bende sadece haftasonu kullanacağım için (senede 2bin-3bin km)araç değer kaybetmeyecektir...

Tekrardan hayirli olsun kazasiz belasiz cezasiz yollar diyelim (taksici usulu)

Boyle kuru kuruya olmuyor ama resimleri de bekliyoruz ;D

Etiketler

Grand Cherokeeler içinde klasik olmaya en yakın aday olan, herşeyiyle mükemmel bir 4x4 sahibi oldunuz. ZJ lerin en güçlüsü ve konforlusudur 5.9. Motor-difransiyeller hariç bütün parçaları diğer ZJ lerle aynıdır. İyi günlerde keyifle kullanın.

Selamlar,

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah...

resimler haftasonu inşallah araç kapalı garajda yatıyor ancak haftasonu kullanmaya vaktim var...

arkadasım hayırlı olsun bende askın jeepten aldım araba ıyı fakat beklenmedık bır arızası cıktı ve ıyı para tuttu sen eskı aracını askın jeepe mı verdın yoksa kendınmı sattın saygılarımla

eski aracımı sahibindende sattım,bu aracıda aşkın jeep te gördüm 35bin tl nin altına inmedi,biz bir şekilde aracın sahibine ulaştık o kişide tanıdık çıktı ve ancak 27 bine kadar düşürebildik,sizede geçmiş olsun sonuçta 10 yılı devirmiş araçlar alıyoruz,inşallah daha fazla kesenizi yormaz...

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler,hepinizin daha iyi araçları olur inşallah, araca daha doyamadım ama sanayiden bir arkadaş aracıma kafayı taktı aldığımdan beri rahat bırakmıyor,30 bine bugün yarın kafama eserse verebilirim siteden bir arkadaşın 2000 model land cruiser v100 aracı için konuştum daha aracı göremedim, fiyat olarak anlaşabilirsek belki 5.9 u verip herkesin öve öve bitiremediği land cruiser a geçerim .gelişmeleri burdan bildiririm,herkese hayırlı günler...

gran torino' Alıntı:
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler,hepinizin daha iyi araçları olur inşallah, araca daha doyamadım ama sanayiden bir arkadaş aracıma kafayı taktı aldığımdan beri rahat bırakmıyor,30 bine bugün yarın kafama eserse verebilirim siteden bir arkadaşın 2000 model land cruiser v100 aracı için konuştum daha aracı göremedim, fiyat olarak anlaşabilirsek belki 5.9 u verip herkesin öve öve bitiremediği land cruiser a geçerim .gelişmeleri burdan bildiririm,herkese hayırlı günler...
hayırlı uğurlu olsun, bu arada 5.9 un yanında cruiser v100 öve öve bitiremeyen arkadaşlar kim merak ettim valla? :smiley:)))))))))))))))))

sizce 5.9 verilip üstüne 8-10 bin neyse verilip 2000 model land cruiser almak hatamı olur...bu arada sitede gördüğüm kadarıyla v100 çok seviliyor ve tutuluıyor o yüzden söyledim,bu arada off road tutkunu değilim bu araçları sadece haftasonları gezi amaçlı kullanıyorum...

gran torino' Alıntı:
sizce 5.9 verilip üstüne 8-10 bin neyse verilip 2000 model land cruiser almak hatamı olur...bu arada sitede gördüğüm kadarıyla v100 çok seviliyor ve tutuluıyor o yüzden söyledim,bu arada off road tutkunu değilim bu araçları sadece haftasonları gezi amaçlı kullanıyorum...
sevgili torino bahsettiğin araç 5,9 sadece 98 yılında ve yanlış anımsamıyorsam sadece 14750 adet üretilmiş herşeyiyle mükemmel bir araç ve onun üstüne alınacak tek araç -bana göre ;)- tahoe sport dur -eğer offroad tutkunu değilsen, zira tahoe da offroad tutkunları için değil aslına bakarsan bu sözüm amerika için geçerli değil orda her türlü parçasını bulur ve modifiye yaptırabilirsin ama orda bile tahoe lar illede offroada koşulmaz emin ol ben sadece bizdeki offroad ile kıyasladım bir miktar. gelelim tutulma konusuna sanırım RRC veya land rover ile v100 karışmış gibi geldi.....aracın çok kıymetli emin ol yukarlarda bir yerde yazdın sanırım sanayiden biri yapıştı bana diye o arkadaş boşuna yapışmamış senin makineye :smiley:

zaten bundan önceki aracım 99 tahoe idi 5 kapı, 5.9 almadan önce tahoe sportada bakmıştım,değişiklik olsun diye 5.9 aldım,sahibide tanıdık km side 70bin olunca bu nasip oldu...land cruiser v100 ise çok düşündüğüm bir araç yalnız 2003 yılında değişen kasa hoşuma gidiyor,5.9 u satarsam belki siyah bir tahoe sport da bakabilirim,birde bu sportların geneli lift kit ve devasa lastikli oluyor,bu kadar yerden yüksekteyken nasıl seyahat ediliyor,uzun yolda veya şehir içi direksiyon hakimiyeti,yol tutuşu bozulmuyor mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR