s40euro
Kamp II
Ynt: Aşkın Jeepteki Beyaz 5.9 Hakkında
Tekrardan hayirli olsun kazasiz belasiz cezasiz yollar diyelim (taksici usulu)
Boyle kuru kuruya olmuyor ama resimleri de bekliyoruz ;D
gran torino' Alıntı:aracı aşkın jeep ten değil sahibinden aldım,sahibi tanıdık bir hanım ,aracın 2. sahibi,aracı 2005 yılında yine bir arkadaşından 39bin km de almış ,yinede biz bunlara önem vermeyip yine alındığından beri bütün servislerinin yapıldığı avk servis volkan beyle konuştuk, bu arada volkan bey sanayici kardeşimin çok yakını ve parça konusunda alım satım yapıyorlar,araç için gözün kapalı alın dedi,aracı sadece ufak tefek rötuşluk sorunları için ben bu arabaya sürekli binicem herşeyinin dört dörtlük olmasını istiyorum demiş sahibi ,onlarda aracı komple soymuşlar şuan hatırlayamadığım bir sürü işlemler yapılmış ve eski rengine boyanmış işlemler tutarı 12500 tl. yinede aracı 2 ayrı yerde km için makineye soktuk hepsindede orjinal km çıktı,zaten bir etkinlik olurda aracın içini görürseniz km orjinal olduğu anlaşılabilir sanırım.kokpitte en ufak bir soyulma yıpranma belirtisi yok,koltuklar desen daha kat izi yok, direksiyonda en ufak bir aşınna yok tavanda ne bir kabarma sarkma eskime belirtisi yok... bayağı bir 5.9 götürdüm servise km leri 100- 150 bin civarı daha servisin kapısında arkadaşlarım kaş göz yapıp alma dediler koltuklar aşınmış kokpit ve cam kumanda düğmeleri soyulmuş , tavanı sarkmış, soyulan kısımları boyanmış bir sürü araç baktım.bende sadece haftasonu kullanacağım için (senede 2bin-3bin km)araç değer kaybetmeyecektir...
Tekrardan hayirli olsun kazasiz belasiz cezasiz yollar diyelim (taksici usulu)
Boyle kuru kuruya olmuyor ama resimleri de bekliyoruz ;D