Aslan Sesine Karşı Afrika Öküzü Sesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,090

discovery-V8

A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Yer
Ankara.
Kükreyen aslanlardan ilham aldım, aslan aradım buralarda bulamadım , bende bahçede uyuklayan bir afrika öküzü buldum cep telefonuyla sesini kaydettim. ;D

http://s393.photobucket.com/albums/pp12/discoveryv8i/?action=view&current=100_3894.flv

Aracın içinden normal eksozla bukadar duyuluyor, kaputu açınca yakından duymak bile istemezsiniz ;D

Etiketler
Ynt: Aslan Sesine Karşı Afrika Öküzü Sesi

=) çok güzel..
köşeye sıkışmış vahşi bir hayvanın homurtuları gibi..

Alında öyle ama , Aslanın en ürktüğü hayvan Afrika öküzüdür, görünce yada sesini duyunca kaçacak delik ararlar ;)

o zaman aslanı bir hatırlayalım. Sesi kaçacak gibi mi çıkıyor acaba. ;D

th_headers.jpg

jeep' Alıntı:
o zaman aslanı bir hatırlayalım. Sesi kaçacak gibi mi çıkıyor acaba. ;D

Eksozun ağzına dayamışsın kamerayı insaf ;D Bende ekzsoz normal, Sende tek susuturucu var gibi, Bende gelen ses eksoz sesi değil motorun sesi dikkatini çekerim. ;D

Devir zor alıyor çabuk düşüyor ve alev attığına göre çiğ atıyor ;D çok yedirmişsin sen bu aslana ;D

bendeki capona ne kadar bassamda sesi çıkmıyor.
onun için uygun bir hayvan sesi bulamadım,idare edin artık.;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
bendeki capona ne kadar bassamda sesi çıkmıyor.
onun için uygun bir hayvan sesi bulamadım,idare edin artık.;D

Düşündüm Düşündüm Çöl Yılanı diyebliriz, sessiz ama öldürücü, dakar ı düşününce çöldeki ilerleyişi Pajeroyu andırıyor. ;D

Yavuz valla aynı şeyi yazacaktım ama yılan benzetmesi bana soğuk geldi, vazgeçtim..

Yılan tıslaması güzel oldu.:smiley:
Gerçi bu sene kafayı kırıp pajero yerine lancer le girdiler Dakara ve boylarının ölçüsünü aldılar.
Şimdide ekonomik kriz yüzünden dakara girmeyeceklerini açıkladılar,

SDC' Alıntı:
Yavuz valla aynı şeyi yazacaktım ama yılan benzetmesi bana soğuk geldi, vazgeçtim..

;D yılan banada soğuk geldi. Kerimin pajero uçamayıda bilyor ben gözümle gördüm uçan bişeyde olabilir. ;D

Şööle kendinden beklenmeyecek güç ve manevra kabiliyetine sahip birşey olmalı, köpekbalığı gibi sessiz ve öldürücü etkisi olan :D

Ozaman KöTek balığı olsun ;D Diğerlerini kötekleyen ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR