Aslan Sesine Karşı Afrika Öküzü Sesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,074

Etiketler

Ynt: Aslan Sesine Karşı Afrika Öküzü Sesi

anlasilan siz aslan hikayesini bilmiyosunuz:smiley:))).

Aslanla boga (okuz) raki icerler bi aksam, aslan 3. dubleden sonra ben kalkayim der bogaya. Boga sen aslansin otur yaaa daha erkender! Aslan 2 duble daha ictikten sonra bidaha ben kalkiym gec oldu der ! Boga tekrar otur sen aslansin deyince aslanin en son tepesi atar bogaya derki , unutmaki beni suanda evde bekleyende bir aslan seninki gibi inek degil !!!!

Kissadan hisse !!!!!!!

Çok alemsin Yavuz abi yav. :D :D Çok güldüm abi nelerle uğraşıyorsun böyle. :D :D :D

discovery-V8' Alıntı:
Eksozun ağzına dayamışsın kamerayı insaf ;D Bende ekzsoz normal, Sende tek susuturucu var gibi, Bende gelen ses eksoz sesi değil motorun sesi dikkatini çekerim. ;D

Devir zor alıyor çabuk düşüyor ve alev attığına göre çiğ atıyor ;D çok yedirmişsin sen bu aslana ;D

Çok yemiş aslan 2 senedir. siboplar kaçak dolu, üst kapak çatlak, 2 sekman kırık, gömlekler iki basamak aşağıya aşınmış çıktı. Buna rağmen ben hala içimden "ulen şu motoru yapan nasıl yapmış yaw " deyip avunuyordum. Bitince ne derim bilemiyorum. Bu arada headers var benim arabada mecbur tek susturucu.

jeep' Alıntı:
Çok yemiş aslan 2 senedir. siboplar kaçak dolu, üst kapak çatlak, 2 sekman kırık, gömlekler iki basamak aşağıya aşınmış çıktı. Buna rağmen ben hala içimden "ulen şu motoru yapan nasıl yapmış yaw " deyip avunuyordum. Bitince ne derim bilemiyorum. Bu arada headers var benim arabada mecbur tek susturucu.

"Kaptan hasar raporu veriyorum.......kapak çatlak, sekmanlar kırık..........." ;D ;D

İnşallah daha iyi olur bitince.

Selamlar

Ama aslanların hakkını da yemeyin Yavuz bey,
lâkin hiçbiri kum paleti taşımıyor :smiley:

schweps' Alıntı:
Ama aslanların hakkını da yemeyin Yavuz bey,
lâkin hiçbiri kum paleti taşımıyor :smiley:

Şenol biz taşıyoruzda noluyor? daha yere deymediler ilk günki gibi gıcır gıcır, ama en güzel LR aksesuarı ;D

yuysal' Alıntı:
Çok alemsin Yavuz abi yav. :D :D Çok güldüm abi nelerle uğraşıyorsun böyle. :D :D :D

Abi napalım hayat kısa, kafada birkaç tahta eksik olunca , tadını çıkarmak lazım hayatın. ;D

discovery-V8' Alıntı:
"Kaptan hasar raporu veriyorum.......kapak çatlak, sekmanlar kırık..........." ;D ;D

İnşallah daha iyi olur bitince.

Selamlar

Hiç birisi değilde motor yapıldıktan sonra ilk 1000 km de fazla zorlamayın diyor ustalar. Ya zaten 2 senede 10 bin km yol yapmış eksik dönen km saati ile. Şimdi bana 1000 km dersen dedim bu beni bozar. Şu kapıdan çıktım mı araziye kadar zorlamam.Sonrasına garanti isterim dedim. Yarın bor katkısı koyacağız. Biraz etkisi oluyormuş. :D

Aslan lar ve Afrika öküzü (African Buffalo), Aslan kime saldırıyor? en miniğe, ama her kuşun eti yenmez , minikte öküz, büyükte. ;D

http://www.arkive.org/african-buffalo/syncerus-caffer/video-10.html

Birazda Belgesel dersi; En deneyimli avcılar şöyle diyor;
Afrika Öküzü sadece aslanların değil Avcılarında en korktuğu hayvandır, tehlike anında beynine depoladığı adrenalin onu ölüm makinasına dönüştürür, Eğer yaraladıysanız (ki öldürmesi imkansıza yakın zordur) geri iki seçenek kalır ya siz ya o ölünceye kadar savaşır, kurşunla ölmez, işini yarım bırakmaz.

;D ;D ;D

Arıyorum bulucam bir KöTek Balığı Hikayesi, Çekiçlisini buldum şimdi KöTeklisini arıyorum. ;D ;D

bir sonraki aracımda TDV8 olacak, belki o zaman size aşık atabilirim... ufacık 2.4'le ne yapayım? :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR