mjeliada' Alıntı:ne kadar zorlarsam zorlayayım bütçem prins lpg ye yetmiyor. grand cherokeeme atiker taktırsam acaba çok sorun yaşarmıyım?
mjeliada' Alıntı:ok teşekkür ederim. ancak atiker için 1900 tl fiyat aldım. bu sanırım son fiyatım olacak çünkü 200 lirada bunun işletmesi muayenesine filan gidiyor.
merhaba yazışmalarınızdan anladığım kadarıyla aracınızda lpg yok yeni taktıracaksınız hakan beyin verdiği adrese uğrayıp beni ordan arar sanız elimden geleni yaparım telefonum 0539 671 13 42 0545 355 17 17 raif iyi akşamlarmjeliada' Alıntı:ankarada servisi olmadığı için. benzinli şekilde aracı istanbula götürmem demek en az 300 tl para demek dönüşüde katarsak içine 450 500 tl ekstra masraf
s40euro' Alıntı:Ada
Macera arama
Turkiye de ilk 8 silindir sistem benim arabay takildi su anda performans olarak benzinden de iyi gidiyor. Ha harcama konusuna gelince ben arabayi cok sert kullanirim Volvo dan kalma aliskanlik. 120ile giderken kick down yapip 190 200 240 artik nereye kadar giderse. Hala o aliskanligim devam ediyor ona ragmen harcamam km de 48-55 kurus arasi. Eski para ile konusursak 480.000 - 520.000 arasi.
Hala yolda 4cu vitesi zor goruyorum. Sanki OD kapaliymis gibi gidiyorum. Bir de kick down telimi hala degistirmeye firsat bulamadim bir degistirsem hem rahatlayacagim hemde harcamam biraz daha asagi dusecek.
Sen buyuk sozu dinle