Atiker ve Grand Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mjeliada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,098

mjeliada

Kamp III
ne kadar zorlarsam zorlayayım bütçem prins lpg ye yetmiyor. grand cherokeeme atiker taktırsam acaba çok sorun yaşarmıyım?

Etiketler
Ynt: Atiker ve Grand Cherokee

mjeliada' Alıntı:
ne kadar zorlarsam zorlayayım bütçem prins lpg ye yetmiyor. grand cherokeeme atiker taktırsam acaba çok sorun yaşarmıyım?

Hayır.Hiç sanmıyorum.Hele ki bu kadar bilinçli olarak bu işe girerseniz memnun olmama şansınız yok diyebilirim.Çünki;Benim aracımdaki atiker sistemi eski ve düzensiz olmasına rağmen gayet sorunsuz olarak çalışıyordu.Ne zamanki elden geçirp toparlamak adına bazı şeyleri değiştirdim,o :D vakit su koyverdi.

içim rahatladı :smiley: 2000 tl ye kadar bütçem var herhalde bu rakama bir atiker taktırabilirim

Neden, yeni sistem vede test edilmiş bmd markayı aynı fiyat skalasında olmasına rağmen düşünmüyorsunuz?

ankarada servisi olmadığı için. benzinli şekilde aracı istanbula götürmem demek en az 300 tl para demek dönüşüde katarsak içine 450 500 tl ekstra masraf

Ankara da servisi varmış.Benim ustam birazdan telefonlarını verecek, size iletrim.Kendisinin de arkadaşı imiş,mahçup olmayacağımızı söylüyor.

ok teşekkür ederim. ancak atiker için 1900 tl fiyat aldım. bu sanırım son fiyatım olacak çünkü 200 lirada bunun işletmesi muayenesine filan gidiyor.

Acele etmeyin lütfen.Konuşup görüşmekte fayda vardır.Ayrıca 100 - 200.-lira için aradaki ciddi kalite farkını kaçırmayın derim.En azindan "termoplastik" boru olması bile önemli bir fark bence.

o fiyatta benim için bir sorun. öğrenciyim çünkü. acele etmediğim her gün bana ek 40 tl benzin masrafı olarak dönüyor. atiker bmd ye göre daha oturmuş bir marka. yeni maceralara atılacak durumum yok malesef

mjeliada' Alıntı:
ok teşekkür ederim. ancak atiker için 1900 tl fiyat aldım. bu sanırım son fiyatım olacak çünkü 200 lirada bunun işletmesi muayenesine filan gidiyor.

Ankara'daki bayii nin yetkilisinin adı, Ali İhsan , tel.0532 214 44 92
İstanbul Kartal sanayii den Raif usta nı adını vermenizde fayda olur.
Ha ,bu arada sakın yanlış anlaşılmasın , benim bu işlerle herhangi bir ilgim , yada bahsekonu ustalarla "müşterisi" olmamın dışında hiçbir ilişkim yoktur.Bunu yazmamın sebeb. ise ,sanki biraz yönlendirici olmuşum gibi geldi bana.
Bütçenize ve aracınıza uygun bir seçim dilerim.
Saygılarımla.

mjeliada' Alıntı:
ankarada servisi olmadığı için. benzinli şekilde aracı istanbula götürmem demek en az 300 tl para demek dönüşüde katarsak içine 450 500 tl ekstra masraf
merhaba yazışmalarınızdan anladığım kadarıyla aracınızda lpg yok yeni taktıracaksınız hakan beyin verdiği adrese uğrayıp beni ordan arar sanız elimden geleni yaparım telefonum 0539 671 13 42 0545 355 17 17 raif iyi akşamlar

Ada

Macera arama

Turkiye de ilk 8 silindir sistem benim arabay takildi su anda performans olarak benzinden de iyi gidiyor. Ha harcama konusuna gelince ben arabayi cok sert kullanirim Volvo dan kalma aliskanlik. 120ile giderken kick down yapip 190 200 240 artik nereye kadar giderse. Hala o aliskanligim devam ediyor ona ragmen harcamam km de 48-55 kurus arasi. Eski para ile konusursak 480.000 - 520.000 arasi.

Hala yolda 4cu vitesi zor goruyorum. Sanki OD kapaliymis gibi gidiyorum. Bir de kick down telimi hala degistirmeye firsat bulamadim bir degistirsem hem rahatlayacagim hemde harcamam biraz daha asagi dusecek.
Sen buyuk sozu dinle

s40euro' Alıntı:
Ada

Macera arama

Turkiye de ilk 8 silindir sistem benim arabay takildi su anda performans olarak benzinden de iyi gidiyor. Ha harcama konusuna gelince ben arabayi cok sert kullanirim Volvo dan kalma aliskanlik. 120ile giderken kick down yapip 190 200 240 artik nereye kadar giderse. Hala o aliskanligim devam ediyor ona ragmen harcamam km de 48-55 kurus arasi. Eski para ile konusursak 480.000 - 520.000 arasi.

Hala yolda 4cu vitesi zor goruyorum. Sanki OD kapaliymis gibi gidiyorum. Bir de kick down telimi hala degistirmeye firsat bulamadim bir degistirsem hem rahatlayacagim hemde harcamam biraz daha asagi dusecek.
Sen buyuk sozu dinle

Hangi marka LPG den bahsediyorsunuz ?

Selamlar,

Hangi ürün olursa olsun özelliğine göre uygun bir süre piyasada kullanıldıktan sonra gelen tepkilere göre karar verilmeli. Bir ürünün sorunsuz, sağlam, dayanıklı gibi sıfatlara sahip olması için gerekli zamandır bu zaten.

Diğer taraftan yetkili servisinin de yaygın olması avantaj sağlayacaktır.

Bu konuları gözönünde bulundurarak karar verirseniz isabet edersiniz diye düşünüyorum.

Kolay gelsin,

Selamlar,

ben onceki aracima 2000 model 4.7 WJ cok arastirdim prins servisine gittim konustum brc ile telefonda konustum merkezleriyle fakat sunu net soyleyebilirim bu işlerde montaj işciligi ve deneyimi cok cok cok onemli ve bir arkadasimin tanidigi zavoli lpg servisine gittik satici sunu soyledi hemen o anda arabayi biraktim bana dediki abi eger bi sorun yasarsan getir arabani malzemeyi sokup tum parani iade edecegim bu lafin uzerine soylenecek birsey kalmadi ve zavoli taktirdim hic sorun yasamadim bri kere fakir karisima dustu motor lambasi yandi goturdum sondurduler ve ayarlari bir kere yaptilar o kadar hangi marka olursa olsun sorunsuz kullanmak icin iyi montaj ustasi ,tamamen tasarruf icinse marka onemli kimi marka 40 kurus yakarken kimi markada 37-38 kurus yakmasi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR